Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 14:44

Донька Ноздровської вказала на нових підозрюваних у вбивстві матері

Донька Ноздровської вказала на нових підозрюваних у вбивстві матері
Анастасія Ноздровська просить допитати свого дядька Максима Сапатинського, який мав конфлікт з Іриною Ноздовською. Фото: facebook

Донька вбитої юристки Ірини Ноздовської Анастасія просить допитати свого дядька Максима Сапатинського, який мав конфлікти з родиною Ноздровських.

Про це заявила донька загиблої Анастасія в ефірі "ОбозTV".

"Версія про Сапатинського мені теж здається підозрілою. Його інтереси в суді представляла Наталія Солоп. Мама розповідала, що спілкувалася з братом її чоловіка. Він повідомив, що Солоп викинула його брата з 8-го поверху, щоб отримати квартиру. Ця людина просто неадекватна. Вона також погрожувала мамі, у неї теж є такі друзі, що могли піти на це", - розповіла дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Ноздровської: все, що відомо на цей час

Ці підозри вона підкріпила конкретною резонансною історією довкола племінника, за якого "воювала" в судах Ірина.

"Був випадок, коли вона й друзі Сапатинських вдерлися до нас у будинок, коли у нас був Матвій. Він був на лікуванні, все було законно. Батько десять днів мовчав, не дзвонив, не писав, не цікавився дитиною, а потім увірвалися в будинок і при 10 градусах морозу забрали дитину в одній маєчці", - розповіла вона.

Зараз проти Сапатинського відкрили кримінальне провадження за невиконання рішення суду, згідно з яким його родичі загиблої дружини (сестри Ірини Ноздровської. – Gazeta.ua) мали право бачитися з хлопчиком.

"11 січня має бути засідання суду, й мені здається, що вони теж можуть бути до цього причетні", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти розповіли, кому заважала Ірина Ноздровська

2 січня близко 300 активістів зібралися біля стін Головного управління МВС України в Київській області з вимогою знайти причетних до вбивства адвоката Ірини Ноздровської. Жінка пропала безвісти 29 грудня. Поверталась додому маршрутним автобусом з Києва.

Ірина Ноздровська займалась захистом свої родини в аварії, в якій загинула її 26-річна сестра Світлана Сапатинська. 30 вересня 2015 року її збив на власному авто в селі Демидів Вишгородського району Київської області екс-поліцейський Дмитро Россошанський. Перебував у стані наркотичного сп'яніння. Cправу одразу спробували зам'яти - дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду. Але попри всі заяви, її розслідували - в травні Дмитро Россошанський отримав 7 років в'язниці. 27 грудня захист винуватця ДТП в Апеляційному суді Київської області майже добився його звільнення з-під варти за амністією.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ноздровської вказала на нових підозрюваних у вбивстві матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути