Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 13:27

Активісти розповіли, кому заважала Ірина Ноздровська

Активісти розповіли, кому заважала  Ірина Ноздровська
Розслідування вбивства Ірини Ноздровської координує спеціальний штаб Нацполіції Фото - Facebook

Активісти, які співпрацюють з поліцією для об'єктивного слідства убивства Ірини Ноздровської, висунули свої версії, кому вигідна смерть адвоката.

Активісти просили поліцію звернути увагу на промову Ірини Ноздровської в Апеляційному суді 27-го грудня. Про це розповів Михайло Криворучко, передає "Українська правда".

"Тоді вона заявляла про попередню фальсифікацію справи і назвала окремі прізвища, хто фальсифікував. То ж цих людей тепер мали б перевірити", – каже Криворучко, вважаючи, Ірина так могла наразитися на помсту когось з районної прокуратури та поліції.

Ірина також добре зналася та займалася тендерними процедурами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло Ірини Ноздровської відправили на комплексну експертизу

"Вона виявила, що директор місцевої школи привласнила 300 тисяч гривень. Могли її і за це прибрати. І тут справа не так у сумі, а за те, що за схемою стоять інші люди", – продовжує Криворучко.

Ще він пригадав, як Ірина у 2014-му свідчила у справі корупційних тендерних закупівель проти нардепа Антона Яценка, коли проти політика виступила тоді ще уповноважена з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол. До речі, Ноздровська значиться на сайті депутата Чорновол як її офіційна помічниця.

Один з активістів, який попросив не озвучувати свого прізвища, навіть згадав її боротьбу з власниками відомого приватного зоопарку, який розташований неподалік Демидова.

До 5 січня поліція пообіцяла надати "позитивний результат" з розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровскої. Її знайшли мертвою у річці 1 січня з численними колото-різаними ранами на шиї. Зникла дорогою з роботи 29 грудня торік.

Зараз ви читаєте новину «Активісти розповіли, кому заважала Ірина Ноздровська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути