понеділок, 02 липня 2007 17:15

Черновецький забрав у забудовників земельну ділянку на вулиці Березняківській

Київський міський голова Леонід Черновецький повідомив, що відмінив рішення про виділення для будівництва житлового будинку земельної ділянки на вулиці Березняківській, 12. Про це він сказав в понеділок під час зустрічі з жителями прилеглих до даної ділянки будинків.

Мер заявив, що на найближче пленарне засідання Київської міської ради буде також винесено питання про відміну рішення Київради про виділення даної ділянки. Він також пообіцяв, що підпише розпорядження про притянення до кримінальної відповідальності винних в битті пікетників.

Крім того, за словами Черновецького, голову Дніпровської райдержадміністрації Олександра Сотникова потрібно притягати до адміністративної відповідальності за фальсифікацію протоколів суспільних слухань з питання про будівництво даного об"єкту.

Міською голова заявив, що поки він буде мером в столиці, то "не буде побудовано жодну споруду, дозвіл на яку був виданий командою Олександра Омельченко незаконно".

Мер також пообіцяв, що на даній ділянці як і раніше знаходитиметься дитячий майданчик.

28 червня на вулиці Березняківській місцеві жителі протестували проти будівництва висотної будівлі в сквері. Їм протистояли невідомі особи, озброєні холодною зброєю і молотами. В результаті бійки постраждали 13 чоловік, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький забрав у забудовників земельну ділянку на вулиці Березняківській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути