пʼятниця, 06 липня 2007 20:37

Черкащанка довела шестимісячну дочку до повного виснаження

У Черкасах порушили кримінальну справу проти тридцятидворічної жінки, яка не годувала свою шестимісячну дочку і фактично довела дитину до повного виснаження.

Дитину врятували від голодної смерті співробітники міліції, Сашу виявили під час рейду. Її мати влаштовувала притони, пила, вживала наркотики і стояла на обліку.

Міліція неодноразово намагалася її зловити, але жінка постійно міняла місце проживання. Сашу знайшли у важкому стані, мати практично не дивилася за дитиною, не годувала її і навіть не зареєструвала.

- Не було ніяких документів на цю дитину. Обстежуючи цю квартиру, з"ясували, що мати не працює тривалий час. Фактично, в квартирі було кубло. На той час в квартирі були чоловіки в нетверезому стані. Умов для дитини там взагалі ніяких не було. Дитина лежала на ліжку в жахливому стані, - повідомив Ігор Шибко, начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх.

Швидка відвезла дитину в Черкаську міську дитячу лікарню, медики виявили у Саші гіпотрофію першого ступеня і декілька інфекційних захворювань. Зараз стан малятка покращав, незабаром її переведуть в будинок малятка, передає ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Черкащанка довела шестимісячну дочку до повного виснаження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути