Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2009 11:26

Через підпал у Херсоні мало не згорів цілий будинок

Через підпал у Херсоні мало не згорів цілий будинок

Як повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації, 13 вересня в Суворовському районі Херсона, на вул. Декабристів, о 16:14 у коридорі біля однієї з квартир виникла пожежа.

Вогнем було знищено перекриття та покрівлю над другим поверхом на площі 200 кв м та пошкоджено домашні речі у п"яти квартирах другого поверху. Пожежа була ліквідована о 20.05. Її ймовірна причина - підпал. Винуватці пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Триває слідство.

Нагадаємо, підпали житлових будинків не є рідкістю для України. Так, у жовтні минулого року співробітники правоохоронних органів у місті Очаків (Миколаївська область) затримали двох підозрюваних у виникненні пожежі і вибуху газу в житлових будинках. Встановлено, що до подій причетні дві місцеві мешканки, які є родичками.

Незадовго до цього працівниками Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрито злочинну групу у складі шести осіб, учасники якої протягом 2000-2008 років скоїли низку підпалів будинків та майна громадян, зокрема, знищили автомобіль першого заступника мера Олександрії та спалили офіс адвоката.

Очолював злочинне угруповання 35-річний мешканець міста Олександрія, що на Кіровоградщині. Перший злочин учасники ОЗУ скоїли у січні 2000 року: вони спалили приватний будинок, щоб потім за безцінь придбати у його власниці земельну ділянку.

За матеріалом Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Через підпал у Херсоні мало не згорів цілий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути