пʼятниця, 02 серпня 2019 14:50

Це реальне впровадження "політики фішечок": експерт пояснив заяву на звільнення Богдана

Це реальне впровадження "політики фішечок": експерт пояснив заяву на звільнення Богдана
Політолог Михайло Басараб: Інформацію про заяву поширили свідомо Фото: WordPress.com

Поява інформації про звільнення голови Офісу президента Андрія Богдана мала засвідчити його позиції в оточенні Зеленського.

Про це Gazeta.ua розповів політолог Михайло Басараб.

"Інформацію про заяву поширили свідомо. Це мало показати, що Богдан впевнено себе почуває в оточенні президента. Що може дозволити собі будь-які жарти. Зважаючи на увагу суспільства до неймовірного впливу Богдана на Зеленського, той вирішив потролити всіх. В оточенні Богдана вже визнають, що це був жарт. Сам Зеленський міг дізнатися про це з преси", - каже політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є заяви на звільнення від усіх членів команди - Зеленський

Експерт вбачає у такій поведінці продовження політики "фішечок".

"Це реальне впровадження "політики фішечок". Суспільство у різні способи будуть веселити — погрозами, звільненнями, вкиданнями у медіапростір гучних заяв. Команда нового президента обрала розваги як один із головних способів комунікації з людьми. Нещодавно президент демонстрував серйозні розваги — коли змушував писати заяву чиновників, когось виганяв із засідання. Вчора Богдан вирішив порозважати в інший спосіб. Результат виборчої кампанії привів команду президента до висновку, що дотепні та веселі керівники держави — те, чого сьогодні потребує український народ. Це має забезпечувати їм сталий рівень підтримки з боку суспільства, яке прагне видовищ", - каже Басараб.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан нібито написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Про це у четвер, 1 серпня, повідомила низка українських ЗМІ з посиланням на співрозмовника в ОП. На заяві, яку нібито написав Богдан, немає дати та підпису. Формулювання з "моменту ... бажання" також викликає сумніви у достовірності заяви.

Зараз ви читаєте новину «Це реальне впровадження "політики фішечок": експерт пояснив заяву на звільнення Богдана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути