вівторок, 25 листопада 2008 10:38

Буш помилував 14 ув"язнених та випустив на волю відомого репера Форта

Президент Джордж Буш помилував 14 людей та послабив вирок ще двом, включаючи відомого репера, обвинуваченого в контрабанді кокаїну.

Джона Едварда Форта, зірку репу та колишнього продюсера групи "The Fugees", спіймали у 2000 році в Міжнародному аеропорті "Newark" з двома валізами повними кокаїну на суму 1.4 мільйони доларів. 33-річного Форта звинуватили в утриманні кокаїну з наміром розповсюдження його та засудили до 14 років ув"язнення.

Дякуючи Джорджу Бушу, репера звільнять 22 грудня, після перебування у в"язниці лише 7 років. Проте наступні 5 років він буде перебувати під наглядом.

Помилування в останні тижні свого правління для американських президентів вже стало традицією. Включаючи останнє оголошення, Буш вже помилував 117 людей та пом"якшив вирок 8 іншим, з того часу як очолив Білий дім у 2001 році, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Буш помилував 14 ув"язнених та випустив на волю відомого репера Форта ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути