вівторок, 23 жовтня 2007 10:13

Бін Ладен закликав іракців до продовження війни

Осама бін Ладен виступив з новим аудіозверненням, в якому закликає іракців об`єднатися для боротьби із західним агресором.

Аудіозвернення терориста N1 обнародував у понеділок увечері катарський телеканал Al Jazeera. На відміну від попередніх послань ця промова не прив`язана до якихось недавніх подій. Скоріше, це програмний виступ, який ставить за мету згуртувати ряди "Аль-Каїди" та її прихильників у мусульманських країнах. Людина з голосом бін Ладена звертається насамперед до іракських бойовиків, закликаючи їх не допустити розколу і згуртувати свої ряди.

Він також закликає до об`єднання для боротьби із західним агресором. "Ви слабкі поодинці, ваш священний обов`язок - об`єднатися. Уникайте розбіжностей і розділення. Ісламський світ чекає, коли ви встанете під один прапор", - говорить бін Ладен.

Катарський телеканал за традицією не вказує, яким чином до них потрапила плівка із записом. Автентичність звернення бін Ладена перевіряють фахівці ЦРУ, повідомляє "Газета.Ру"

Зараз ви читаєте новину «Бін Ладен закликав іракців до продовження війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути