пʼятниця, 27 лютого 2009 11:49

Білоруський замміністра зацікавився секс-агротуризм

Білоруський замміністра зацікавився секс-агротуризм
Заступник міністра спорту і туризму Білорусі Чеслав Шульга з ентузіазмом поставився до ідеї об"єднання агротуризм, що в республіці підтримується державою, з секс-туризмом.

"Людина має право під час подорожі займатися тим, що йому подобається. Подобається секс - нехай секс, подобається кекс - нехай кекс", - заявив чиновник. "Якщо у людини на свіжому повітрі з"являються почуття або можливості інші - то ради бога", - додав він.

Відповідаючи на питання, взяв би він участь у рекламному секс-турі, Шульга жартома сказав:" Звичайно".

Заступник міністра зазначив, що в даний час серед турфірм "не дуже вітається" відкрита реклама секс-туризму. У той же час, як повідомляється, він із посмішкою додав, що "можливо, з часом це зміниться".

Попит на агротуризм в Білорусії (тобто відпочинок у садибах) в період кризи може збільшитися. Обгрунтовується цей прогноз тим, що такий відпочинок обходиться дешевше, ніж відвідини закордонних курортів. У 2008 році кількість садиб, які приймають туристів, збільшилась у Білорусії в 2,5 рази - до початку 2009 року в республіці діяли понад 470 таких закладів.

Агротуристам пропонують такі види відпочинку, як риболовля, збір грибів та ягід, відвідування місцевих визначних пам"яток і тому подібне. Іншим різновидом агротуризму є відвідування колгоспу, під час якого туристи беруть участь в сільськогосподарських роботах: прополюють грядки, доять корів і возять гній, повідомляє "Інтерфакс-Захід".
Зараз ви читаєте новину «Білоруський замміністра зацікавився секс-агротуризм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути