четвер, 24 грудня 2009 14:37

Батько Бріттані Мерфі не прийде на похорон доньки

Батько Бріттані Мерфі не прийде на похорон доньки

Голлівудська актриса Бріттані Мерфі буде похована сьогодні, 24 грудня, напередодні Різдва. Похорони пройдуть на Голлівудських горбах в Forest Lawn Memorial Park, і церемонія буде приватною.

Батько актриси, Анжело Бертолотті, на похорон не прийде - тому що не хоче бачити мертве тіло своєї дочки.

"Я був шокований її смертю. Не можу повірити досі. Все відбулося так швидко, я не можу змиритися з тим, що сталось, - пояснив він. - Я б пішов на похорон, але я не хочу бачити Бріттані мертвою. Вона була бездоганною для мене. Моя маленька світла дівчинка. Я про неї пам"ятаю тільки хороше. І для мене вона зараз десь на зйомках фільму".

Батько актриси упевнений: всі спекуляції щодо того, що Бріттані вживала наркотики - повна нісенітниця, так само як і зловживання медичними препаратами.

"У неї були проблеми, але нічого серйозного. Її мати Шерон ніколи мені ні про що таке не розповідала. Ніколи не говорила того, про що зараз пишуть в газетах".

Нагадаємо, що поліція Лос-Анджелеса оприлюднила перші результати експертизи. На тілі Мерфі не виявлене ані травм, ані слідів насильства - вона померла природною смертю. Проте ЗМІ досі не можуть зрозуміти, чому у 32-річної красивої, успішної актриси раптово зупинилося серце. Втім, її смерть могло прискорити і різке схуднення, і передозування наркотиків, і зловживання сильнодіючими знеболюючими засобами.

За матеріалами StarsLife, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Батько Бріттані Мерфі не прийде на похорон доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути