вівторок, 29 січня 2008 12:44

Акції McDonald"s впали на 5,6 відсотка

Акції McDonald"s, найбільшої мережі ресторанів у світі, подешевшали на 5,6 відсотка після того, як був опублікований звіт про діяльність компанії за четвертий квартал 2007 року. Інвестори стали продавати цінні папери McDonald"s, навіть незважаючи на те, що чистий прибуток збільшився на 2,6 відсотка до 1,27 мільярдів доларів, відзначає агентство Bloomberg.

Після різкого падіння, яке було особливо помітним на тлі зростання фондових індексів, капіталізація McDonald"s опустилася до 60,4 мільярдів доларів. Одна акція компанії коштує 51,07 долара.

Більш за все інвесторам у звіті не сподобалося те, що продажі в магазинах, що працюють понад 13 місяців (same-store sales), у грудні не змінилися. Такого поганого місячного результату у McDonald"s не було впродовж останніх п"яти років.

Bloomberg відзначає, що акції McDonald"s протягом 2008 року впали на 13 відсотків. Останні п"ять років цінні папери мережі ресторанів, навпаки, дорожчали. Частково погані результати McDonald"s можуть бути пов"язані зі скороченням споживчих витрат у американців, викликаним вірогідним настанням рецесії в економіці США, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Акції McDonald"s впали на 5,6 відсотка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути