середа, 04 червня 2008 14:10

30 людей в масках з допомогою депутата захопили "Укртелефільм"

Прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення заявляє, що у вівторок відбулося силове захоплення приміщення державного спеціалізованого підприємства "Укртелефільм" групою осіб на чолі з колишнім директором студії "Укртелефільм" Олегом Бійма.

Як проінформували в прес-службі, напад вчинила група з 30 невстановлених осіб в чорних масках за участю помічника народного депутата на прізвище Матвієнко і працівника Дніпровського РОВД.

За допомогою спецтехніки порушники розрізали замки на воротах і вхідних дверях "Укртлефільма", за допомогою сили пройшли на територію і зайняли адміністративні приміщення і знімальні павільйони.

У прес-службі проінформували, що рішення суду щодо поновлення Бійми на посаді директора студії "Укртелефільму", яка раніше тут знаходилася, свого часу було виконано. При цьому Держкомтелерадіо видав повторний наказ про звільнення Бійми з посади.

"Фактично сьогодні зловмисники захопили і завдали шкоди майну зовсім іншого підприємства, до якого Бійма, навіть поновлений судом, не має ніякого відношення", - мовиться в повідомленні прес-служби.

Держкомтелерадіо також заявляє, що в результаті захоплення державі заподіяні збитки на суму більше 60 тис. грн. крім того, припинені зйомки двох фільмів, заблокована робота студії.

Держкомтелерадіо є органом управління ДСП "Укртелефільм", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «30 людей в масках з допомогою депутата захопили "Укртелефільм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути