четвер, 11 грудня 2008 15:14

16-річна дівчина організувала банду, щоб грабувати немічних пенсіонерів

На Житомирщині 16-річна дівчина організувала справжню банду. Зі своїми спільниками вона грабувала будинки немічних пенсіонерів.

Першою жертвою стала 84-річна мешканка Брусилова. Увірвавшись до її оселі, злочинці зв"язали бабусю, та, понишпоривши по закуткам, відшукали аж 29 гривень. Втім, вони не погребували й такою сумою грошей.

А через два дні дівчата (та один юнак) проникли до хатини 75-річної пенсіонерки і, скориставшись тим, що господарка ледве пересувається, швидко віднайшли схованку і заволоділи понад 2 тисячами гривень, не забувши при цьому висловити на адресу літньої жінки погрози.

Правоохоронці вже до кінця дня вийшли на слід зловмисників. Виявилося, що ініціатором пограбувань була 16-річна дівчина. До "угрупування" також увійшли її 17-річний брат та дві сусідки – 17-ти та 32-х років.

Слід зазначити, що сьогодні правоохоронців турбує зростання кількості злочинів, скоєних представницями прекрасної половини. За статистикою, упродовж поточного року до кримінальної відповідальності було притягнуто 352 підлітка, серед них – 32 дівчини, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «16-річна дівчина організувала банду, щоб грабувати немічних пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути