неділя, 30 грудня 2007 17:02

1,5 мільйони іспанців мітингували на підтримку традиційної християнської сім"ї

1,5 мільйони іспанців мітингували на підтримку традиційної християнської сім"ї

Не менші півтора мільйони чоловік взяли участь в грандіозному мітингу католицької громадськості на підтримку традиційної християнської сім"ї в неділю в Мадриді.

На мітингу на площі Колумба, скликаному церквою і різними світськими організаціями, виступили також представники церковної ієрархії, які висловилися проти нововведень у сфері сім"ї і шлюбу.

На площі було встановлено сім гігантських екранів для прямої трансляції вітання учасникам мітингу Папи Римського Бенедикта XVI.

Учасники мітингу - активісти різних громадських католицьких організацій, таких як Католицька дія, Форум в ім"я захисту сім"ї, Причастя і звільнення, Опус-Дей і інших - прибули до Мадрида в неділю зі всіх кінців Іспанії на сотнях автобусів.

Керівництво іспанської католицької церкви напередодні мітингу заявляло, що він носитиме суто релігійний характер, проте виступи як ієрархів церкви, так і представників світських релігійних організацій носили "відверто антиурядовий характер", відзначають представники зарубіжних ЗМІ, присутні на мітингу.

Лівий уряд Іспанської соціалістичної робочої партії, що знаходиться з 2004 року у влади, дозволив браки гомосексуалістів, прискорив процедуру розірвання шлюбу, яка раніше займала від двох до п"яти років, дозволив аборти і виключив Закон Божий із списку основних дисциплін, оцінка з яких враховується на іспиті під час вступу до вузів, повідомляєть РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «1,5 мільйони іспанців мітингували на підтримку традиційної християнської сім"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути