середа, 17 вересня 2008 09:59

"Audi" на смерть збило інспектора ДАІ, водій втік

 "Audi" на смерть збило інспектора ДАІ, водій втік

Учора, 16 вересня, близько 16.00, на відрізку міжнародної автотраси Київ-Чоп, у передмісті районного центру Миколаїв Львівської області, під час виконання службових обов"язків трагічно загинув 32-річний інспектор Львівського взводу Державтоінспекції.

Як повідомив начальник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук, співробітник ДАІ працював на місці ДТП, скоєного автомобілем "Мітцубісі" поблизу міста Миколаєва.

Інспектор складав протокол обставин ДТП і проводив розмітку місця пригоди. У цей час на відрізок дороги, який було позначено спеціальними відмітками, що "проводиться обстеження місця ДТП", на великій швидкості виїхав автомобіль "Ауді" темно-синього кольору, який скоїв наїзд на інспектора ДАІ.

За словами Д.Харчука, 32-річний працівник міліції загинув на місці події.

Свідок трагедії, водій автомобіля "Мітцубісі", повідомив, що чоловік, який перебував за кермом "Ауді", покинувши автомобіль на місці ДТП, зник у невідомому напрямку.

"Встановлено власника "Ауді", зараз проводяться заходи щодо пошуку особи, яка знаходилася за кермом автомобіля "Ауді" темно-синього кольору. За попередньою версією експертів, водій "Ауді" на великій швидкості, не впоравшись з керуванням на слизькій трасі, скоїв наїзд на працівника міліції. Не виключено, що він перебував у стані алкогольного сп"яніння. Проводяться активні пошуки злочинця. За даним фактом вже порушено кримінальну справу, ведеться слідство", - зазначив Д.Харчук, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину « "Audi" на смерть збило інспектора ДАІ, водій втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути