вівторок, 17 жовтня 2006 17:34

Заступник мера захопила Бессарабський ринок

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Після зміни керівництва Бессарабського ринку всередині постійно чергують декілька міліціонерів
Після зміни керівництва Бессарабського ринку всередині постійно чергують декілька міліціонерів

У понеділок на комунальному підприємстві "Бессарабський ринок" змінилося керівництво. Зранку заступник міського голови Ірена Кільчицька, 38 років, з допомогою міліції посадила в крісло директора ринку нового керівника — Аллу Буцан.

— У Києві давно не було такого беспрєдєла! Близько 11-ї ранку Кільчицька разом із начальником Шевченківського райвідділу та 15 міліціонерами виламали замки у чотирьох дверях адміністрації: на вході, на поверсі з охороною, у приймальні директора та в його кабінеті, — розповідає "ГПУ" Сергій Дорофеєв, 32 роки, юрист-консультант Бессарабського ринку.

Директор ринку Анатолій Плахотнюк з 5 вересня перебуває на лікарняному. У госпіталі МВС днями йому зробили операцію на вусі. Замість себе в.о. директора призначив свого заступника — Дмитра Бармака. Про зміни на роботі Плахотнюк дізнався по телефону. Працівники адміністрації кажуть, що на тижні він збирається повернутися на роботу.

— Згідно з розпорядженням Київради, антикризовий менеджмент ввели шляхом силового захоплення, — повідомив Дмитро Бармак після наради з Аллою Буцан, новим директором. — Подавати заяву про звільнення мені не пропонували, тому ходитиму на роботу. А що робити?

Набігла купа міліції в касках та бронежилетах

У розпорядженні КМДА, яке підписав в.о. голови Анатолій Голубченко, зазначено: під час перевірки ринку виявлені грубі порушення використання комунального майна та бюджетних коштів. За пунктом N3, з Аллою Буцан укладено контракт, поки Плахотнюк на лікарняному.

— Треба розбиратися з паперами, я ще нічого не знаю. Приходьте за тиждень, тоді й поговоримо, — заявила Алла Буцан, нова директриса, років 40 на вигляд.

У її приймальні чергують два міліціонери. Кажуть, аби охороняти громадський порядок. У кутку — гумові палиці, на полицях шаф — чорні шлеми.

На ринку поміж рядами ходять четверо міліціонерів. Торговці кажуть, що в понеділок зранку їх було набагато більше, стояли біля кожного виходу.

— О 10-й з"явилася Кільчицька, потім набігла купа міліції в касках та бронежилетах. Тепер у нас "воєнноє положеніє", — розповідає продавщиця овочів Ольга Якименко, 50 років. — Скоро Бессарабку закриють на реконструкцію. Вони все для цього роблять.

Жінка каже, що Кільчицьку впізнала, бо вона на ринку регулярно купує продукти.

— От ви можете собі дозволити тут м"ясо купувати? А вони всі сюди ходять по покупки, — додає Ольга Якименко.

Зараз ви читаєте новину «Заступник мера захопила Бессарабський ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути