Ексклюзиви
субота, 18 вересня 2021 18:47

Офіціант-робокот подає устриці і шашлик в столичному ресторані

Офіціант-робокот подає устриці і шашлик в столичному ресторані
Робокот-офіціант запрацював у фудхолі Gastrofamily Food Market у Києві. Фото: bzh.life

Робот-офіціант розносить страви та напої для відвідувачів у фудхолі Gastrofamily Food Market у Києві на Оболоні.

Про це в своєму Instagram розповів столичний ресторатор Дмитро Борисов.

"Робокотік Фіц - в команді GastroFamily. Не плутає замовлення, швидко підвозить до столика, муркоче, якщо погладити за вушком. Зараз працює, розвозить устриці, лобстерів, піцу, шашлики на Gastrofamily Market на Оболоні. Майбутнє настає з роботами. Що думаєте?" - підписав ресторатор відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борисов розповів, що буде з українською кухнею

На ролику видно, як залою ресторану рухається робот. Для пересування використовує колеса. Має чотири полиці, де можуть поставити замовлення. На дисплеї, стилізованому під котячу мордочку, кумедно кліпають зображення очей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитро Борисов (@dmytro_borisov)

Дмитро Борисов розповів, як готують стейки у його ресторані Vatra. М'ясо витримують від 20 до 60 днів у спеціальних камерах з певною температурою. Зайва волога виходить, а смак м'яса концентрується. Відбувається перша стадія гниття. Процес контрольований і безпечний. Саме це робить стейк соковитим і ніжним.

Зараз ви читаєте новину «Офіціант-робокот подає устриці і шашлик в столичному ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути