пʼятниця, 24 березня 2017 20:50

Де в Києві відпочити з дітьми на вихідних

На вихідних у столиці синоптики обіцяють хмарну й холодну погоду. Але це не привід сидіти вдома.

Gazeta.ua підготувала список цікавих місць, куди можна піти родиною 25-26 березня.

Автор: Національний цирк України
  Цирк на воді
Цирк на воді

Програма "Вода та вогонь" у Національному цирку на просп. Перемоги, 2.

У 3D шоу представлять взаємодію трьох стихій - повітря, води і вогню. Штучне озеро заповнять 170 кубами води. Звідти битимуть 20-метрові фонтани. Організатори обіцяють трюки повітряних гімнастів. Циркові майстри водного плавання продемонструють вміння синхронного виконання складних елементів.

"Тільки у нас ви зможете стати свідками народження нового трюку в таємничому світі магії і ілюзії, який своїм корінням сягає до батьківщини Інків. Не менш загадковим і містичним буде fire-шоу з приборканням вогню, яке зародилося в стародавній Індії. У воді і на суші будемо спостерігати за боротьбою алігатора з дресирувальником", - йдеться в оголошенні.

Автор: Київський музей громадського транспорту
  День відчинених дверей у реставраційному центрі КП Київпастранс
День відчинених дверей у реставраційному центрі КП Київпастранс

25 березня День відчинених дверей у реставраційному центрі комунального підприємства Київпастранс на пров. Радищева, 1.

Там покажуть понад 100 одиниць техніки. Зокрема пасажирський транспорт і старовинні легкові автомобілі. Буде єдиний в Україні відреставрований автобус ЗІС-155, радянський ЛіАЗ, унікальні ЛАЗи, угорські автобуси "Ікарус", шведські Volvo і французький Saviem. З автомобілів - рідкісні "Побєда" ГАЗ-20 в кузові кабріолет і "Москвич" 400/420 з відкидним верхом. Багато машин, які не зустрінеш на наших дорогах, - чеська Skoda 100, американський армійський всюдихід Willys MB та потужна Chevrolet Impala 1973 року.

Крім цього, приїдуть десятки "Жигулів" автомобільного клубу ВАЗівської класики Retro Cars Kyiv. Серед них багато рідкісних версій, машин у повністю оригінальному виконанні й тюнінгованих моделей.

Вхід на захід безкоштовний. Його влаштовують організатори найбільшого технічного фестивалю OldCarLand, клуб технічної класики Old Car Service, проект "Кофейбус" і бренд одягу District.

Автор: stb.ua
  Виставка кактусів
Виставка кактусів

Виставка кактусів у Київському міському будинку природи з 23 по 26 березня.

Виставка працює з 11:00 до 18:00. Ціна квитка — від 15 до 25 гривень.

Адреса: КП "Київський міський будинок природи", вул. Рогнединская, 3

Автор: stb.ua
  Мультфільм "Бебі Бос"
Мультфільм "Бебі Бос"

Мультфільм "Бебі Бос" виходить у прокат із 23 березня.

Сімейний мультфільм. Історія розповідається від особи семирічного брата новонародженого — фантазера Тіма, який ревнує його до батьків. Але головний герой — зовсім не проста дитина, він володіє лідерськими задатками, вже носить ділові костюми і у всьому бачить бізнес-завдання.

Одного разу Тім дізнається про підготовку змови, метою якого є знищення любові в світі, і організував його директор компанії Puppy Co. Але одному Тіму не по силах його зупинити. Хлопчику доведеться об'єднатися зі своїм "улюбленим" братом, щоб врятувати батьків і повернути порядок на Землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найцікавіших подій березня

В Україну йде похолодання. В неділю в нашій країні прогнозують дощ і мокрий сніг. В суботу в Києві очікують +5 +7ºС, без опадів. У неділю - дощ, можливий мокрий сніг. Негоду принесе циклон із Гренландії.

Зараз ви читаєте новину «Де в Києві відпочити з дітьми на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути