четвер, 23 березня 2017 12:05

Рідкісні версії "Жигулів" і надпотужні американські моделі з'їдуться в одне місце

Рідкісні версії "Жигулів" і надпотужні американські моделі з'їдуться в одне місце

25 березня в Києві у реставраційному центрі КП "Київпастранс" на пров. Радищева відбудеться День відчинених дверей.

Там покажуть понад 100 одиниць техніки. Зокрема пасажирський транспорт і старовинні легкові автомобілі. Буде єдиний в Україні відреставрований автобус ЗІС-155, радянський ЛіАЗ, унікальні ЛАЗи, угорські автобуси "Ікарус", шведські Volvo і французький Saviem. З автомобілів - рідкісні "Побєда" ГАЗ-20 в кузові кабріолет і "Москвич" 400/420 з відкидним верхом. Багато машин, які не зустрінеш на наших дорогах, - чеська Skoda 100, американський армійський всюдихід Willys MB та потужна Chevrolet Impala 1973 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі екзотичні версії ВАЗ-2106

Крім цього, приїдуть десятки "Жигулів" автомобільного клубу ВАЗівської класики Retro Cars Kyiv. Серед них багато рідкісних версій, машин у повністю оригінальному виконанні й тюнінгованих моделей.

Вхід на захід безкоштовний. Його влаштовують організатори найбільшого технічного фестивалю OldCarLand, клуб технічної класики Old Car Service, проект "Кофейбус" і бренд одягу District.

8 березня у Києві провели "Велике жіноче ралі". Захід проходив навпроти Київської міської державної адміністрації на вул. Хрещатик. У ньому взяли участь як сучасні автомобілі, так і ретро.

Зараз ви читаєте новину «Рідкісні версії "Жигулів" і надпотужні американські моделі з'їдуться в одне місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути