четвер, 29 вересня 2016 23:30

На фестиваль Old car land привезли перші машини
24

Фото: Володимир Мукан

Завтра починається фестиваль старовинної техніки OldCarLand. На захід, що проходитиме у Державному музеї авіації у Києві, вже почали звозити ретро автомобілі. При вході вже стоїть ЗиМ, який випускали 1950-х роках. На головній алеї вишикувана техніка, яку робили в Україні, — автобус ЛАЗ, вантажівка КрАЗ, малолітражка "Запорожець", мотоцикл "Дніпро" і маловідомий автобус "Чернігів". Неподалік стоїть Škoda-100 1975 року випуску. Вона вперше бере участь у такому заході.

Ангар повністю заповнений машинами. Там Buick 1937 року в оригінальному стані, "Побєда" ГАЗ-20 в кузові кабріолет. Автомобіль має всі оригінальні деталі. Біля неї - "Москвич-408" 1960-х років із рекордно малим пробігом. У нього навіть сидіння у заводському целофані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 700 ретро автомобілів покажуть серед сотні літаків

Біля ангару припаркований Chevrolet Impala 1973 року з 7,4-літровим двигуном на 390 кінських сил.

"Це дуже потужна американська машина. Її вперше демонструємо на фестивалі. Також із Дніпропетровська має приїхати рідкісний у нас Citro"n DS – перший масовий автомобіль із переднім приводом", - каже Павло Лозовенко, один із організаторів фестивалю та керівник клубу технічної класики OldCarServiсe.

Загалом запланована участь близько 700 ретро автомобілів із всіх областей України та інших держав.

Нагадаємо, OldCarLand буде проходити у п'яте. Його організовує клуб технічної класики OldCarServiсe і "проект Кофейбус".

Зараз ви читаєте новину «На фестиваль Old car land привезли перші машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути