Ексклюзиви
середа, 14 липня 2021 14:46

Постіль радять прополоскати у підкисленій воді
8

Яскравий колір постелі повертає нашатирний спирт. Його 20 мл змішати з 5 л теплої води. Там замочити постільну білизну на 1 год.

Про це розповів Gazeta.ua Ярослав Дечанський, експерт із нанесення малюнку на текстиль столичної фабрики.

"Щоб не линяли постільні комплекти, їх треба перед першим пранням прополоскати в теплій підкисленій воді. Це можна зробити оцтом чи лимонним соком. Постіль випрати і сушити на дворі. При підвищеній вологості линька підсилюється", - пояснив фахівець.

Автор: royalfashion.com.ua
  Постільна білизна стане яскравою після нашатирного спирту
Постільна білизна стане яскравою після нашатирного спирту

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрали ідеальну постіль для порятунку від спеки

Постільну білизну вибирають не тільки по кольорі, а й по розміру. На дитяче ліжко треба 140*200 см, двоспальний комплнект 160*200. У кого євроліжко - 200*220 см.

Підковдри зараз роблять на кілька сантиметрів довшими за ковдру, щоб легше було одягати. А простирадло більше, ніж матрас. Тоді буде зручно підвернути по сторонах.

При частому висмикуванні, можна взяти на резинці. Деякі вироблені зі стрейчової тканини. Добре тягнуться, тому можуть не співпадати з розміром матраца один в один.

Спальня в червоних тонах виглядає сміливою. Для неї підійдуть меблі світло-бежевих кольорів. Розбавити червоний можна декором більш приглушеного кольору. Допомогти в цьому може підлогова ваза чи картина.

Світло повинне м'яко розчинятися ніжними променями по кімнаті, його не повинно бути занадто багато. З цим впораються маленькі нічники, стельова підсвічування. Все це створить особливий затишок в кімнаті.

Зараз ви читаєте новину «Постіль радять прополоскати у підкисленій воді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути