четвер, 01 липня 2021 09:35

Рішення для сміливих: як підібрати меблі для червоної спальні
13

Інтер’єр спальні: як підібрати вражаючий колір
Фото: remontbp.com
Інтер’єр спальні: як підібрати вражаючий колір
Інтер’єр спальні: як підібрати вражаючий колір
Інтер’єр спальні: як підібрати вражаючий колір
Інтер’єр спальні: як підібрати вражаючий колір

Спальня в червоних тонах виглядає сміливою. Для неї підійдуть меблі від коричневого до світло-бежевих кольорів. Розбавити червоний можна декором більш приглушеного кольору. Допомогти в цьому може підлогова ваза чи картина.

Світло повинне м'яко розчинятися ніжними променями по кімнаті, його не повинно бути занадто багато. З цим впораються маленькі нічники, стельова підсвічування. Все це створить особливий затишок в кімнаті.

Червоні штори створять враження розкішного оздоблення. Бажано щоб вони були не однотонні, а з дрібним малюнком, може навіть в рубчик. У "допомогу" можна взяти червоний декор, шкатулку на приліжковий столик, червону подушку на ліжку, ніжно-червоний килимок під ноги. Такий інтер'єр вийде незвичайним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери показали три кольори, які найкраще поєднуються

Якщо ви вирішили, що основним кольором буде білий - червоним можна прикрасити вікна. На стіни повісити картину з червоним малюнком, світильники з червоним відтінком.

У спальні з червоними шпалерами цікаво буде виглядати меблі світлих тонів. Рекомендується змішувати червону палітру з іншими різними кольорами. Червоним можна виділити прикроватную стіну. Решта пофарбувати в світлі кольори, від бежевого до білого.

Люди, які віддають перевагу незвичайні дизайни будуть в захваті від синьо-червоною спальні. Стіни з червоними шпалерами розбавлять штори блакитного кольору. Меблі ніжно-білого кольору ідеально підійде до синьо-червоною спальні.

У спеку треба стелити шовкову постіль. Вона ковзка, але прохолодна. Мінусом є можливість утворення затяжок та відчувається будь-яка шорсткість на шкірі. Практичніше взяти з льону через масажний ефект.

Про це розповів Gazeta.ua Ярослав Дечанський, експерт із нанесення малюнку на текстиль столичної фабрики.

Зараз ви читаєте новину «Рішення для сміливих: як підібрати меблі для червоної спальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути