Ексклюзиви
середа, 03 березня 2021 02:28

Показали кухню наймоднішого кольору цього року
18

Фото: remontbp.com

Стильно виглядає інтер'єр кухн в салатових тонах. Він викликає почуття впевненості, мотивує і спонукає до спілкування. Він прекрасно впливати на загальний психічний стан людини даруючи гармонію і душевну рівновагу. Можна зробити яскраві акценти, які пізніше можна буде замінити.

Світлі і ніжні відтінки часто використовують в кухнях в стилі кантрі, вони додають в інтер'єр затишок, легкість і атмосферу спокою. Яскраві тони найчастіше використовують в сучасних варіантах дизайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гармонійно вписати білу плитку в інтер'єр

Органічно колір буде виглядати в інтер'єрах в еко-стилі. У ньому має бути багато вільного простору з мінімумом речей і декору, а також яскраве денне світло і хороше освітлення вночі. У такому стилі переважають в основному природні матеріали і текстури, такі як деревина, камінь, льон, шкіра та інші.

Відтінки салатового так само відмінно доповнять кухню в стилі мінімалізм, привносячи в нього відчуття домашнього затишку. Кухні в такому стилі часто монохромні і сучасні. З можливих тонів зеленого кольору в такий інтер'єр найкраще впишеться оливковий відтінок.

Багато відтінки салатового ідеально виглядають в інтер'єрах в стилі хай-тек. Металеві і скляні предмети, прямі стрімкі лінії, стриманий декор і застосування новітніх технологій в побутових приладах - це все характерні риси цього стилю. Кухню в такому випадку часто поєднують з вітальні за допомогою барной стійки.

Велика розмаїтість тонів в палітрі салатового кольору дає простір для уяви і дозволяє поєднувати його з багатьма іншими відтінками. Салатові відтінки і нейтральні кольори, такі як білий, чорний і сірий, прекрасно доповнюють один одного, а фісташковий колір відмінно гармоніює з яскравими кольорами: червоним, жовтим, синім і іншими. Одними з кращих варіантів постають коричневий, білий, чорний, жовтий і сірий.

Фартух на кухню виконує не тільки естетичну функцію, а й практичну. Це покриття стіни біля мийки та плити, яке знаходиться між стільницею і верхніми шафками. Саме в цій зоні зазвичай скупчується найбільше забруднень від приготування їжі.

Якраз фартух захищає поверхню стіни біля плити від скупчення жиру, вологи і бризок. Навіть хороша витяжка не рятує цю зону від частих забруднень.

Зараз ви читаєте новину «Показали кухню наймоднішого кольору цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути