
Мабуть немає таких господинь, які не користуються терткою.
Це незамінна річ на кухні, за допомогою якої можна швидко подрібнити не лише моркву, а й інші овочі і не тільки. Але є один недолік - після натирання, залишається багато бруду.
Користувачка TikTok-блогерка Тріш показала лайфхак, як натерти моркву чи сир і не забруднити кухню.
Вона показала простіший та акуратніший спосіб, як користуватись терткою.
Дівчина зізналася, що сама тільки недавно зрозуміла, що використовувала тертку неправильно.
Зазвичай, тертку ставимо вертикально і натираємо овоч. А щоб натертий овоч не розсипався - покладіть тертку горизонтально.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не лише апетитний вигляд: чому надрізають сосиски перед смаженням
"Просто переверніть тертку, і все впаде всередину та не буде безладу", - пояснила блогерка.
Варто зазначити, що в наших магазинах продаються тертки з ковшем, куди падають частинки овочу під час натирання. І вони не настільки відрізняються по ціні, як звичайні.
Подрібнити цибулю і не розплакатися може далеко не кожен кухар. Це вміння є одним з найважливіших на кухні, тому що цибуля активно використовується при приготуванні багатьох страв.
Gazeta.ua називає одну перевірену хитрість, яка допоможе стримати сльози. Навіть не відчуєте печіння в очах.
Коментарі