Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2019 15:24

Не тільки схуднення: ефективна детокс-дієта призвела до несподіваних наслідків

Не тільки схуднення: ефективна детокс-дієта призвела до несподіваних наслідків
У кращому випадку радикальні дієти не дають жодного результату, у гіршому — призводять до непоправних наслідків. ФОТО: vitaportal.ru

Після 3-х тижнів строгої детокс-дієти ізраїльтянка отримала ушкодження головного мозку. Протягом 21-го дня жінка вживала лише фруктові соки й воду. Більше нічого в її раціон не входило.

Надлишок води в організмі жінки призвів до так званої водної інтоксикації — стану, який супроводжується зниженням у крові рівня натрію. Ця речовина відповідає за регулювання кількості рідини в клітинах організму. Коли рівень натрію сягає критичних позначок, рідина перенасичує клітини, що призводить до їх розбухання. Особливо небезпечно це для мозку: у ньому розвивається набряк, нервові волокна пошкоджуються. Наслідками може бути параліч, кома й навіть смерть. Пише відоме британське видання TheSun.

Лікарі ізраїльтянки припускають, що отримані нею внаслідок водної інтоксикації ушкодження є незворотними. Нині жінка важить менше 40 кг й перебуває у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 126 до 62 кілограмів: жінка показала, як схудла за рік

Розкрили секрет весняної дієти на водній основі. Ця методика допоможе скинути 4-7 кг за тиждень і підготувати своє тіло до літа. Суть її полягає в щоденному вживанні свіжих овочів і фруктів, овочевих пюре і бульйонів, дотриманні правильного водного режиму й забезпеченні достатньої кількості фізичних навантажень.

Зараз ви читаєте новину «Не тільки схуднення: ефективна детокс-дієта призвела до несподіваних наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути