Текіла допомагає в схудненні. Такого висновку дійшли вчені з Університету Гвадалахари в Мексиці. Усе завдяки вмісту блакитної агави, яка є видом однодольних спаржевих рослин і багата на сполуки та мікроелементи.
Про це пише Zdorovia.
Речовини, що містяться в агаві, підвищують ефективність препаратів для гастроентерології, боряться з хворобою Крона і колітом. Крім цього, агава допомагає в схудненні.
Агава виділяє натуральний цукор - агавін, який знижує рівень глюкози в крові, збільшує вироблення інсуліну і гормонів. Вони зменшують швидкість спорожнення шлунку. В результаті чого люди їдять менше, дозволяючи організму використовувати раніше накопичений жир.
Також агавін діє як харчове волокно, яке допомагає регулювати апетит, надають профілактику ожиріння і порушень обміну речовин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили 5 найбільш небезпечних дієт
Така дієта протипоказана людям, які мають підвищений ризик розвитку алкоголізму.
Щоденне вживання червоної цибулі знижує високий вміст холестерин. За 2-3 місяці він зменшиться на 20%.
Також цей овоч завдяки вмісту антоціанів, зміцнює імунітет та стінки кровоносних судин. Червона цибуля - джерело вітамінів А, В, С і РР. Такий склад стимулює метаболізм, сприяє схудненню, омолодженню шкіри.
Коментарі