Американські дієтологи назвали продукти, які людина має їсти зі шкіркою. Вони зміцнюють імунітет.
Науковці провели експеримент, де добровольців роздилили на дві групи. Члени першої їли продукти з неочищеної шкіркою, в той час як учасники з іншої групи тільки очищені овочі і фрукти.
По завершенню експерименту, учасники з першої групи мали міцніший імунітет, ніхто з них не переносив вірусних захворювань. У них поліпшилася робота органів черевної порожнини.
Друга група не продемонструвала жодних змін.
Найбільше це стосується яблука, винограду, огірка, баклажану та картоплі. Шкірка з останнього містить від 5 до 10 разів більше антиоксидантів, порівняно з рештою овоча.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені з'ясували, скільки сонця потрібно людському організму
Результати першої групи обумовлені наявністю корисних речовин в оболонці овочів.
Отримати користь можна лише з продуктів органічного походження. В іншому випадку шкірка буде містити величезну кількість пестицидів.
Коментарі