Ексклюзиви
понеділок, 07 січня 2019 03:28

Чим небезпечні тушковані овочі

Чим небезпечні тушковані овочі
Найгірше впливають на зуби смажені баклажани, кабачки і відварна паприка. Фото:zhyvyaktyvno.org

Овочі вважають корисною їжею, проте стоматологи б'ють на сполох.

Тушковані овочі можуть неабияк попсувати зуби, - пише abcnews.

Під час експерименту фахівці виявили, що овочі, які приготовані шляхом тушкування або смаження, містять велику кількість кислот. Останні погано впливають на зуби – розвивають карієс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвіяли міф про шкідливість майонезу

Найгірше впливають на зуби смажені баклажани, кабачки і відварна паприка.

Оскільки стан зубів впливає на загальний стан здоров'я людини, тому стоматологи радять стежити за ротовою порожниною, періодично відвідувати стоматолога та двічі на день чистити зуби.

Салати, приготовлені до новорічного столу, треба з'їсти протягом 2-6 годин.

Зараз ви читаєте новину «Чим небезпечні тушковані овочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути