понеділок, 07 січня 2019 03:28

Чим небезпечні тушковані овочі

Чим небезпечні тушковані овочі
Найгірше впливають на зуби смажені баклажани, кабачки і відварна паприка. Фото:zhyvyaktyvno.org

Овочі вважають корисною їжею, проте стоматологи б'ють на сполох.

Тушковані овочі можуть неабияк попсувати зуби, - пише abcnews.

Під час експерименту фахівці виявили, що овочі, які приготовані шляхом тушкування або смаження, містять велику кількість кислот. Останні погано впливають на зуби – розвивають карієс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвіяли міф про шкідливість майонезу

Найгірше впливають на зуби смажені баклажани, кабачки і відварна паприка.

Оскільки стан зубів впливає на загальний стан здоров'я людини, тому стоматологи радять стежити за ротовою порожниною, періодично відвідувати стоматолога та двічі на день чистити зуби.

Салати, приготовлені до новорічного столу, треба з'їсти протягом 2-6 годин.

Зараз ви читаєте новину «Чим небезпечні тушковані овочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути