четвер, 23 вересня 2021 11:08

Як зекономити на лікуванні: нюанси, про які має знати кожен пацієнт

Як зекономити на лікуванні: нюанси, про які має знати кожен пацієнт

Лікування у медичному центрі "Меднеан" є суттєво вигіднішим і дешевшим для пацієнтів, які використовують спеціальний мобільний додаток. Він надає постійну знижку у розмірі 20 відсотків на усі медичні послуги медзакладу. Також центр співпрацює із 12 найбільшими страховими компаніями, які покривають пацієнтам частину витрат. У комплексі – додаток і страхові виплати врази здешевлюють вартість лікування.

"Розуміємо фінансове становище пацієнтів, тому робимо лікування доступнішим. Для цього спеціально створили додаток на смартфони. Він простий і легкий в користуванні. Програма допомагає контролювати оплати, показує історії оглядів. Це зручно, бо все одразу під рукою. Додаток також спрощує оплату – достатньо просто підтягнути банківську карту. Він дозволяє не лише постійно економити на лікуванні, а й накопичувати бонуси від оплат користувачів, яких долучаєте до програми. Завдяки реферальній системі до нього легко запрошувати друзів та родичів. І вони теж матимуть знижку. Так подбаєте не лише про своє здоров'я, а й про найрідніших", - розповів Андрій Нечай, головний лікар медичного центру "Меднеан".

Додаток надає знижку на всі послуги центру – лікування хребта і суглобів, реабілітацію після травм і відновлення здоров'я після інсульту.

"Помагаємо людей ставити на ноги. Беремося навіть за найскладніші випадки. Займаємося всіма патологіями опорно-рухового апарату. За 13 років роботи провели реабілітацію більше 40 тисячам пацієнтів. Застосовуємо з десяток сучасних лікувальних методик, які не передбачають введення медикаментів. Маємо близько сотні процедур для відновлення хребта і суглобів. Завдяки комплексному підходу добиваємось успішних результатів. У цьому нам допомагає цілий арсенал новітнього обладнання. Такі технології, як у нас, доступні лише у кількох закладах України", - додав Андрій Нечай.

Меднеан включено до переліку реабілітаційних установ та закладів охорони здоров'я Фонду соціального захисту інвалідів, які займаються відновленням опорно-рухових функцій дітей з фізичними вадами.

"Особливим напрямом для нас є реабілітація дітей з інвалідністю. Часто батьки навіть не знають, що мають право на такі послуги за кошти міського бюджету. Радимо їм звертатись до місцевого органу, щоб оформити усі необхідні документи. Щорічно лікуємо десятки таких дітей", - додав головний лікар.

Медичний центр "Меднеан" проводить лікування остехондрозу, викривлення хребта, протрузій, гриж, артрозу, артриту, деформації суглобів та ряду інших хвороб опорно-рухового апарату. За роки робити став лідером в Україні у сфері реабілітації. "Меднеан" неодноразово очолював різні всеукраїнські рейтинги. А торік отримав престижну нагороду "Лідер галузі 2019" за значний внесок у державний бюджет, високі фінансові результати діяльності. ПП Медичний центр "Меднеан". Ліцензія видана МОЗ України на провадження господарської діяльності з медичної практики. Номер та серія ліцензії АГ №603581 від 20 січня 2012 року

Зараз ви читаєте новину «Як зекономити на лікуванні: нюанси, про які має знати кожен пацієнт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути