середа, 03 липня 2024 19:23

Як скористатись безкоштовним лікуванням безпліддя у "Добробут"

За останні три місяці 36 жінок скористалися безкоштовним лікуванням безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) у медичній мережі "Добробут", з них 7 вже завагітніли.

 

"Добробут" надає ці послуги в рамках державної Програми медичних гарантій з 27 лютого 2024 року. Це перший великий контракт мережі з Національною службою здоров'я України.

Жінки до 40 років з діагнозом "Жіноче безпліддя" або "Чоловіче безпліддя" можуть звернутися за безкоштовним лікуванням. Для цього потрібно записатися на первинну консультацію до лікаря-репродуктолога в медичної мережі або мати електронне направлення від акушера-гінеколога.

"За понад три місяці дії програми безоплатного лікування безпліддя ми переконалися, що війна не позбавила українців бажання стати батьками. Щомісяця до нас на консультації звертаються до 100 первинних пацієнтів. Нам важливо бути дотичними до державної програми, спрямованої на подолання демографічної кризи, адже ми маємо для цього все необхідне - і досвідчених фахівців, і новітнє обладнання", - зазначила Світлана Шиянова, лідер напряму допоміжних репродуктивних технологій медичної мережі "Добробут".

Пацієнтки можуть пройти до двох безкоштовних циклів лікування програмами ДРТ на рік. Щоб отримати електронне направлення та пройти мультидисциплінарний консиліум, також можна звернутися до "Добробуту".

Зараз ви читаєте новину «Як скористатись безкоштовним лікуванням безпліддя у "Добробут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути