середа, 08 квітня 2015 11:30

4 продукти, які повільно руйнують пам'ять

4 продукти, які повільно руйнують пам'ять

Про корисні для нашого здоров'я, а зокрема для пам'яті, продукти написана не одна стаття. Дієтологи рекомендують включати в раціон корисні продукти: лосось, листові овочі, ягоди, шоколад, продукти, що містять кофеїн для того, щоб зберегти пам'ять надовго.

Але мало хто знає, що деякі звичні продукти харчування, небезпечні для нашого здоров'я і пам'яті, тому їх краще обходити стороною. Про це читайте нижче.

1. Плавлений сир

Він негативно впливає на пам'ять і навіть може стати причиною розвитку хвороби Альцгеймера.

2. Пиво

Більшість сортів пива містять нітрити - речовини, які збільшують ризик виникнення хвороби Альцгеймера.

3. Попкорн швидкого приготування

Він містить діацетил, який є хімічним виробником амілоїдних бляшок і дозволяє їм залишатися в головному мозку. Накопичення вказаних бляшок може призвести до виникнення хвороби Альцгеймера.

4. Перероблене м'ясо

Копчена індичка, шинка, бекон можуть бути дуже смачними, але вони негативно впливають на роботу головного мозку і пам'яті.

Зараз ви читаєте новину «4 продукти, які повільно руйнують пам'ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути