понеділок, 09 грудня 2019 05:25

Емульсія на основі активного кисню та живокосту допоможе при запаленнях і травмах

Автор: ФОТО з сайта body-help.com.ua
  Засіб ”Боді Хелп” застосовують при розтягах, незначних травмах, коли людина застудила м’язи
Засіб ”Боді Хелп” застосовують при розтягах, незначних травмах, коли людина застудила м’язи

— Кілька років тому дізналася, що в мене артроз. Боліли коліна й лікті. Жодні препарати не допомагали. Знайома порадила спробувати засіб "Боді Хелп". Відтоді тільки ним і рятуюся, — говорить полтавка Ірина Приймак. Придбала в інтернет-магазині "Боді Хелп" емульсію з активним киснем та живокостом.

Засіб "Боді Хелп" застосовують при остеохондрозі, артриті, артрозі, міжхребцевих грижах, розтягненнях, незначних травмах, коли людина застудила м'язи. Емульсія допомагає відновити хрящову тканину, знімає спазм у сухожиллях, зв'язках, м'язах.

Принцип дії базується на хімічних процесах надходження активного кисню в кров і тканини, що забезпечує розслаблення, допомагає нормалізувати кровообіг і відновити обмінні процеси.

— Емульсія має чотири компоненти. Екстракт живокосту допомагає відновити хрящову тканину, пероксид водню дає активний кисень м'язам, що знімає напруження. Ментол позитивно впливає при запаленнях. Масло забезпечує тканини мінеральними речовинами і є провідником для інших складників. Так вони швидше проникають в шкіру і дають ефект, — говорить Михайло Паламарчук, власник інтернет-магазину "Боді Хелп".

При артритах і артрозах "Боді Хелп" застосовують 10–12 днів. При незначних травмах, наприклад, у спортзалі, вистачить два-три дні. У випадку міжхребцевих гриж емульсія слугує як допоміжний засіб.

— Засіб втирають зовні. Має вигляд двоскладової емульсії, перед застосуванням пляшечку слід збовтати. Перевага засобу в тому, що він не містить емульгаторів і стабілізаторів. Також не має диклофенаку та ібупрофену — це важливо для людей із проблемами шлунково-кишкового тракту, — продовжує Михайло Васильович. — Вся продукція "Боді-Хелп" виготовлена за унікальними рецептурами, пройшла санітарно-епідеміологічну експертизу та має всю необхідну документацію. Не є лікарським засобом.

З продукцією інтернет-магазину "Боді Хелп" можна ознайомитися на сайті body-help.com.ua. або за телефонами

0(97) 735 28 86, 0(95) 463 88 37

Зараз ви читаєте новину «Емульсія на основі активного кисню та живокосту допоможе при запаленнях і травмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути