пʼятниця, 11 жовтня 2019 05:36

Діагностику очей проводять на сучасному обладнанні

Автор: Фото надане офтальмологічним центром ”Діоптрія”
  Ключко Антон Андрійович, головний лікар офтальмологічного центру ”Діоптрія”
Ключко Антон Андрійович, головний лікар офтальмологічного центру ”Діоптрія”

У місті-курорті Миргород на Полтавщині відкрився і функціонує офтальмологічний центр "Діоптрія". Фахівці пропонують хворим із проблемами очей усі види сучасної діагностики та лікування.

— Ми пропонуємо всі види діагностики та лікування очей. Зокрема, оперативне — катаракти, глаукоми. Лазерне лікування патології сітківки, до яких відносяться розриви та дегенеративні стани сітківки, що загрожують відшаруванню сітківки, також діабетичну ретинопатію, яке проводить Саєнко Ігор Володимирович — фахівець відділення лазерних методів лікування лікарні імені професора Гіршмана, місто Харків. Амбулаторно лікуємо з приводу новоутворень повік, травм повік, блефаропластику. Пропонуємо терапію — фізіотерапев­тичне лікування, підтримуючі курси лікування при хронічних захворюваннях, і введення лікарських речовин у порожнину ока — препарату Айлія Байєр АГ, Німеччина. Надаємо повний спектр діаг­ностичних досліджень: рефрактометрія, пневмотонометрія — вимірювання очного тиску, що не потребує контакту з оком пацієнта, оптико-когерентна томографія, УЗД ока, огляд очного дна за допомогою спеціальних лінз і багато іншого, — розповідає Ключко Антон Андрійович, головний лікар офтальмологічного центру "Діоптрія".

За час існування офтальмологічного центру "Діоптрія" проведено вже кілька сотень операцій.

— Це свідчить про довіру до нашої клініки. Пацієнти отримали чудові результати та залишилися задоволеними. Усі операції з приводу катаракти та глаукоми робить заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор, офтальмолог вищої категорії Ковтун Михайло Іванович. Він є членом Європейської та Американської спілок рефракційних і катарактальних хірургів. Одним із перших в Україні почав виконувати факоемульсифікацію катаракти з імплантацією ІОЛ. Катаракту оперує з 1990 року, за весь час провів десятки тисяч оперативних втручань, — продовжує Антон Андрійович.

Фахівці офтальмологічного центру "Діоптрія" під час операцій використовують розхідні матеріали та штучні лінзи фірми "Алкон", США. Обладнання для діагностики й оперативних втручань є найсучаснішим.

— Операційний мікроскоп Haaq-StreitHi-R NEO A900 — один із найдосконаліших у своєму сегменті. Система для проведення факоемульсифікації катаракти CENTURION visionsystem від компанії Alcon — найкраща в світі. Система Verion, діагностичне обладнання японської фірми SHIN-NIPPON є еталоном якості та надійності. Великий акцент робимо на стерильності під час проведення операцій. Використовуємо автоклав Tuttnauer, стерилізатор Statim, камери для підтримання стерильності інструментарію Панмед, кварцеві лампи закритого типу, що можна використовувати під час проведення оперативного лікування. Також систему вентиляції, що має антимікробні фільтри, й повітря до операційної подається очищене, — розповідає Антон Андрійович.

Майже 70% інформації людина отримує завдяки здатності бачити. Втрата зору робить безпорадним, позбавляє багатьох можливостей.

— У нашій клініці Ви отримаєте послуги з діагностики та лікування зору найвищого рівня. Для цього не доведеться їхати в столичні клініки, адже медичний заклад для обстеження та лікування є в рідному місті, — додає Антон Андрійович.

Офтальмологічний центр "Діоптрія" працює з понеділка до п'ятниці, з 8:00 до 16:00. Розташований на другому поверсі курортної поліклініки курорту "Мир­город". Телефони для попереднього запису:

0(67) 437 16 18, 0(66) 00 862 55.

dioptriya.com.ua

Ліцензія видана згідно Наказу МОЗ України від 13.04.2018 №715 "Про ліцензування медичної практики, діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров'я України"

Зараз ви читаєте новину «Діагностику очей проводять на сучасному обладнанні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути