Ексклюзиви
пʼятниця, 08 квітня 2011 03:30

Демодекоз утруднює міміку обличчя

"Мені 86 років. Живу в приватному будиночку. Сама рубаю дрова для печі, сама тягну воду з колонки два відра по 7 літрів. Читаю без окулярів. Якось з'явилися прищички на лобі. Я не звернула уваги, змащувала різними кремами. Потім усе обличчя засвербіло, під шкірою почало повзати. Я зрозуміла, що це демодекс — кліщ. Тепер він перейшов на голову — свербить, зір погіршився. За порадою однієї бабусі на ніч обтирала свіжим соком калини — не допомогло. Ось так і мучуся вже скоро рік. Прошу у травниці Тетяни Павлівни Радіонової помогти мені, бо це ж мука так жити.

Світлана Валентинівна Римаренко з Полтавської обл.".

— Кліщ поселяється в сальних залозах обличчя, шиї, фолікулах волосистої частини голови, віях. Він може проявитися у вигляді прищів, висипу, гнійників, виразок, червоних плям на обличчі. Хвороба утруднює мімічні рухи , збільшує розміри носа, він стає схожий на синьо-червону сливу, — каже майстер цілющих трав Тетяна Павлівна Радіонова.

Демодекоз прогресує при гастритах, клімаксі, захворюваннях, пов'язаних із порушенням гормонального фону, і, звичайно, сильних стресах. Іноді пусковим механізмом хвороби може стати косметика з гормональними та біологічними добавками. Кліщ викликає патологічні процеси: у чоловіків спостерігається погіршення роботи передміхурової залози, у жінок — зміни щитовидки. На тлі демодекозу може з'явитися вторинна інфекція — стафілокок, стрептокок.

Для його лікування треба виключити з раціону гостру, жирну, смажену їжу, алкоголь, каву, шоколад, цитрусові, газовані напої. Корисно вживати вітаміни групи В.

— Із демодекозом слід звертатися до дерматологів, але також його ефективно лікує і народна медицина. Зокрема, завдяки моєму комплексу від демодекозу досягається хороший стійкий результат. До нього входить збір цілющих трав і коріння, протирання та мазь. Збір використовують для вживання всередину — він усуває запальні процеси в шлунково-кишковому тракті й не дає кліщу живитися. Протирання та мазь усувають недугу зовнішньо. Моїм комплексом із лікувальних трав від демодекозу досягається хороший стійкий результат. Позитивна динаміка помітна вже на третій-четвертий день лікування. Комплекс не має негативних побічних дій і допомагає позбутися демодексу без антибіотиків і гормональних препаратів, — зазначає травниця.

Звернутися до Тетяни Павлівни по допомогу можна за тел.: (057) 376 32 32, (097) 925 73 97. www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз утруднює міміку обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути