Артроз лікують ортоплазмою

Автор: фото надала клініка ”ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС”
  При ортоплазмі в постраждалий суглоб вводять тромбоцити. Вони сприяють природному відновленню м’язів, зв’язок, хрящів і кісток
При ортоплазмі в постраждалий суглоб вводять тромбоцити. Вони сприяють природному відновленню м’язів, зв’язок, хрящів і кісток

— Наче не старий, працюю в офісі, без навантажень, а почали боліти коліна, — говорить полтавець 52-річний Олег Панчук. — Думав, минеться, але біль сильнішав. Втирав зігріваючі мазі, не допомогло.

За порадою колеги звернувся в клініку "Ортомед Просперітас" у Полтаві. Лікар його оглянув, призначив процедуру ортоплазми.

— Вже після першого сеансу відчув полегшення, — каже Олег Панчук.

Ортоплазма — метод лікування хворих із патологією опорно-рухового апарату. Його застосовують при артрозах, артритах, подагрі, остео­хондрозі, переломах і міжхребцевих грижах.

Лікування призначають пацієнтам із 16 років. Курс складається з трьох-п'яти ін'єкцій із проміжками три-десять днів. Ефект зберігається від восьми до десяти місяців. При складних формах захворювання курс повторюють.

— Із вени хворого беремо необхідну кількість крові, — розповідає ­Сергій Петрик, керівник центру "Ортомед Просперітас". — За допомогою центрифуги виділяємо плазму, збагачену тромбоцитами. Вводимо її в постраждалий суглоб. Клітини сполучної тканини виробляють колаген, еластин і гіалуронову кислоту. Ці речовини відповідають за міцність і цілісність хрящової тканини.

Після курсу ортоплазми в Олега Панчука минув біль і хруст у колінах.

— Зникла припухлість на колінах, перестав відчувати скованість у рухах, став швидше ходити, — додає Олег Іванович. — Уся родина радіє за мене. Добре, що в Полтаві є клініка, яка допомагає людям із проблемами опорно-рухового апарату.

В "Ортомед просперітас" також роблять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка розташована у ­Полтаві на вул. ­Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70.

З послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Артроз лікують ортоплазмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути