середа, 19 вересня 2018 01:37

Пара, яку кілька днів шукали в горах рятувальники, зіграла весілля
3

У Дніпрі одружилися Євген Книж та Людмила Бикова. Закохалися, коли після знайомства потрапили у зимову пастку Карпатських гір
Фото: www.mukachevo.net
У Дніпрі одружилися Євген Книж та Людмила Бикова. Закохалися, коли після знайомства потрапили у зимову пастку Карпатських гір
У Дніпрі одружилися Євген Книж та Людмила Бикова. Закохалися, коли після знайомства потрапили у зимову пастку Карпатських гір

У Дніпрі одружилися Євген Книж та Людмила Бикова. Закохалися, коли після знайомства потрапили у зимову пастку Карпатських гір.

Людмила із Дніпра, Євген – киянин. У лютому цього року вирушили на відпочинок до курортного комплексу "Драгобрат" у селищі Ясіня Рахівського району і зникли.

Розшукували зниклих трьома групами у трьох напрямках, загалом 17 чоловік, дві одиниці спецтехніки та ратрак. Одна із груп ясінянских гірських рятувальників знайшла заблукалих в районі полонини Урда.

Молоді люди знайшли будиночок вівчарів, де і провели останні 3 доби й чекали на допомогу. Ця історія стала початком стосунків між ними, пише mukachevo.net.

Обоє дуже зніяковіли, коли керівник рятувальної операції в жарт сказав, що "тепер вони точно одружаться". Але пророцтво збулося.

"Захотіли покататися на більш високій трасі - "Вершина Карпат". Господиня готелю розповіла, що до неї можна дістатися, спустившись від готелю. Ми і спробували. Але повернули не в тому місці і пішли зі спуску раніше, ніж потрібно було. Побачивши сліди лижників, вирішили, що попереду є якийсь підйомник. — Як з'ясувалося, це були сліди фрирайдерів. Але тоді ми цього не знали. Йшли по цих слідах, поки не стемніло, але ніяких підйомників не знаходили", - згадує Людмила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покинута наречена вийшла заміж сама за себе і планує дитину

Пара знайшла будиночок із буржуйкою. Необхідно було розпалити вогонь і розтопити пічку.

"Не уявляв, як це можна зробити, але, перериваючи рюкзак, знайшов запальничку. Я не курю і запальничок зазвичай не ношу. А цю за місяць до нашої пригоди випадково знайшов в маршрутці і чомусь вирішив забрати. Мені вона здалася оригінальної через те, що була з ліхтариком. Кинув її в рюкзак і забув. Я знайшов її, коли діставав їжу", - додає Євген.

Пара розповідає, з їжі у них було лише пачка ізюму та горішків, пів пляшки води. Згодом вони просто топили сніг на буржуйці. В день з'їдали по кілька горішків та кусочку хліба, який залишили там раніше рятувальники. Вони не знали скільки їм доведеться там бути. Вибратися змогли, коли з'явився зв'язок і до них подзвонив слідчий. Тоді вони і повідомили, що вони на галявині Урда.

Євген повернувся в Київ, а Людмила - в Дніпро. Але з того часу вони приїжджали один до одного в гості кожні вихідні.

"Після пережитого між нами з'явилося найголовніше – довіра. Ми добре один одного вивчили. Я бачила, що Женя в екстремальній ситуації не панікував, не опускав руки, спокійно приймав рішення і дбав про мене. З ним я була як за кам'яною стіною. Нам було добре разом", - каже Людмила.

Пара після весілля оселилася в Дніпрі. Мріють про народження дітей та наступну поїздку у гори.

Учасники реаліті-шоу "Кохання на виживання" розповіли, як кардинально змінилося їхнє життя після проекту. Олена та Євген із Запоріжжя змінили роботу, з'їздили на море і запланували весілля. Одружитися планують 20 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Пара, яку кілька днів шукали в горах рятувальники, зіграла весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути