вівторок, 15 грудня 2020 16:04

"Якщо покласти на жінку статевий орган бика, вона стає більш плодючою". Учасницю реаліті лікували органами тварин

Учасники реаліті Максим і Наталя поїхали в Перу, щоб розібратися у стосунках.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Максим і Наталя відправилися в Перу
Максим і Наталя відправилися в Перу

Перуанські традиції, які "Новий канал" показує в реаліті "Кохання на виживання", продовжують шокувати глядачів. За статистикою, 95% місцевого населення сповідує християнство. Але коли у перуанців щось трапляється, вони йдуть до шаманів.

"Люди з усього світу приїжджають до мене на ритуал древніх інків із назвою бораго. За допомогою нього я лікую людей органами тварин. Копитами біля голови допомагаю прибрати дурні думки. Печінкою збираю негативну енергію. А якщо покласти на жінку статевий орган бика, вона стає більш плодючою", – розповідає шаман Сіліро.

Випробувати дію такого лікування на собі змогла і учасниця Наталя. За умовами цієї перевірки, чоловік мав відповісти на запитання про пристрасті і захоплення коханої. За неправильну відповідь на жінку клали певний орган тварини.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Під час завдання на жінку клали органи мертвих тварин
Під час завдання на жінку клали органи мертвих тварин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спростували міфи про стосунки закоханих

"Я давно перестала їсти м'ясо. Не можу його ні готувати, ні навіть торкатися. Не ходжу на ринки, де продаються тушки, тому що мені неприємно навіть дивитися на м'ясо. Коли на мене клали органи, вони були слизькими, холодними і смердючими. Мухи літали просто біля мого обличчя. Не знаю, чим я таке заслужила. Хотіла, щоб усе це швидше закінчилося", - розповіла Наталя.

У черговому випуску реаліті "Кохання на виживання" подружжя Сергій та Марія перевіряли стосунки на міцність. На останньому випробуванні шоу "Нового каналу" поліграф показує скелети у шафі. Сергій був приголомшений почутим. Його дружина Марія зізналася, що в неї виникали думки накласти на себе руки, щоб чоловіку не давали спокою докори сумління.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо покласти на жінку статевий орган бика, вона стає більш плодючою". Учасницю реаліті лікували органами тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути