середа, 09 грудня 2020 13:34

Хотіла накласти на себе руки. Учасниця реаліті-шоу шокувала зізнанням

У черговому випуску реаліті "Кохання на виживання" подружжя Сергій та Марія перевіряли стосунки на міцність.

На останньому випробуванні шоу "Нового каналу" поліграф показує скелети у шафі. Сергій був приголомшений почутим. Його дружина Марія зізналася, що в неї виникали думки накласти на себе руки, щоб чоловіку не давали спокою докори сумління.

"Не знаю, як її доводив, щоб вона так думала. Якщо завдаю таких страждань, навіщо потрібен їй? Я не така людина, яка буде утримувати силою. Якщо їй некомфортно зі мною, що ми робимо в Перу?", - здивувався Сергій.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Пара продовжує працювати над стосунками
Пара продовжує працювати над стосунками

Жінка скаржилася на чоловіка, що той не допомагає їй з сином, що він занадто запальний, і навіть давав їй ляпаса. У Сергія також накопичилося чимало претензій до дружини. На останньому випробуванні здавалося, що їхню пару чекає розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені виявили зв'язок між генами і щасливим шлюбом

"Після прильоту додому було дуже складно, у кожного з нас були якісь внутрішні образи, намагалися обговорювати, але щоразу розмова закінчувалася сваркою. Зараз не без цього, але завжди намагаємося прислухатися одне до одного. Зі свого боку, почала визнавати помилки: якщо неправа, можу підійти й вибачитися, а не наполягати на своєму, як раніше. Ще збулася одна моя мрія – Сергій став уважним до сина", - розповіла Марія.

Психолог Катерина Гольцберг визначила секрети здорових відносин. Вони допоможуть зберегти стосунки з партнером здоровими та щасливими.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла накласти на себе руки. Учасниця реаліті-шоу шокувала зізнанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути