пʼятниця, 27 листопада 2020 23:46

Описали здорову поведінку у стосунках

Описали здорову поведінку у стосунках
Перш за все, робіть назустріч кроки. Фото: pixabay

Психолог Катерина Гольцберг визначила секрети здорових відносин.

Вони допоможуть зберегти стосунки з партнером здоровими та щасливими, пише Cosmo.

Перш за все, робіть назустріч кроки.Потрібно вміти оцінити свій вклад в стосунки. Наприклад, самостійно плануєш ваші вихідні й відпустки. А що в цей час робить партнер. Кожен у парі має зробити свої 5 кроків назустріч одне одному, а разом вже вийде 10. Часто трапляється, що всі 10 робить одна людина, поки інша стоїть на місці. Саме тому варто подумати, чи кожен рівноцінно вкладається у стосунки і що можна зробити, щоб змінити цю ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, коли зрадила кохана людина

Також треба довіряти та вчити цьому одне одного. Якщо просиш показати телефон, щоб знати з ким переписується партнер. Або ще гірше — потай самостійно читаєш всі смс і моніториш фейсбук і телеграм. Це ознака того, що довіри немає.

Домовляйтеся "на березі". Ще до того, як жити довго й щасливо разом, перевірте наскільки близькі ваші з партнером цінності. Чи сходяться ваші поняття про те, як мають розвиватися стосунки. Щиро поділися з ним тим, що для тебе прийнятно, а що ні. Треба домовлятися про правила взаємодії вже. Казати відкрито про те, що не любиш готувати сніданки й терпіти не можеш розкиданих шкарпеток. Якщо щось в діях вже напружує, то далі буде тільки гірше.

Також слід уникати залежності, зокрема, фінансової.

Є 3 важливі секрети стосунків, завдяки яким любов може жити вічно. Фахівці опитали закоханих людей похилого віку, а також проаналізували дослідження психологів, пише Cosmo.Одним з них є спільні цінності. Одна літня американська пара розповіла, що підтримувати "хімію" протягом 40 років їм допомагають спільні цінності. Перш за все – чесність.



Зараз ви читаєте новину «Описали здорову поведінку у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути