понеділок, 17 грудня 2012 06:15

Вигрібну яму чистять порошком

— Жити у селі добре — своє подвір'я, повітря, квіти біля хати. Але нема таких вигод, як у місті. Там є каналізація. А в селі — вигрібна яма. Як наповнюється, то смердить. Треба самому чистити. Туалет також надворі, — каже 54-річний Степан Котик із селища Куликів Жовківського району Львівщини.

Півроку тому він дізнався про препарат "Санекс". Залив його у вигрібну яму.

— Ложку порошку "Санексу", в ньому живі бактерії, розчиняю в теплій воді, перемішую. Має настоятися 10 хвилин. Заливаю в яму. Бактерії розмножуються і знищують усі відходи. Розчиняють органічні відходи: жир, папір, недоїдки, волосся, калові маси. Ще й за два місяці використання влітку цим можна поливати город.

"Санекс" підсипають раз на тиждень. Тоді вигрібна яма, дворовий туалет служитимуть справно. Усі упаковки, на 50, 100 та 200 г, мають чітку й зрозумілу таблицю витрат препарату. Степанові Котику однієї пачки на 200 г вистачає на два місяці для вигрібної ями й туалету.

Господар придбав і "Санекс Біо Дрен". Заливає в умивальник, ванну для прочищення каналізаційних труб. Він іще й усуває запах. Використовує також таблетки "Санекс Компекс". Вони чистять унітаз і розчиняють тверді нашарування в трубах.

— Півтаблетки розчиняю в 3 літрах води. Заливаю у всі зливні точки в будинку. Через 15 днів розчиняю ще півтаблетки, повторюю профілактику.

Зараз ви читаєте новину «Вигрібну яму чистять порошком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути