середа, 15 грудня 2010 04:00

Випромінювання з мобілок нейтралізують вуглецевим порошком

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Науковець Анатолій Павленко наклеює на мобілку пристрій ”Спінор”
Науковець Анатолій Павленко наклеює на мобілку пристрій ”Спінор”

Київський науковець 69-річний Анатолій Павленко 20 років досліджує дію електроніки на організм людини. Розробив прилади, які захищають від електромагнітних хвиль.

— Найшкідливіші — мобільні телефони. Вони працюють на високих частотах, — говорить Павленко. — Від перших мобілок американські полісмени на початку 2000-х років почали хворіти на рак мозку та імпотенцію. Почали судитися і страйкувати. Сучасні телефони завдають ще більше шкоди, бо мають потужне торсіонне поле. Це інформаційна складова електромагнітного поля. Його неможливо заекранувати, проходить через стіни на кілометри. Від вишок розходиться, як спиці на парасолі. Торсіонне поле знаходить канал і передається по ньому на великі відстані. Зазвичай це річка. Найгірше, коли по трубах проходить у квартири. Люди хворіють, мають поганий настрій, але не знають, від чого.

Шкідливі торсіонні хвилі випромінюють також екрани телевізорів, монітори комп'ютерів, електронні книжки, мікрохвильовки та двигуни машин. Поряд із ними рослини ростуть не рівно, а вбік.

Анатолій Робертович дослідив, що випромінювання від побутових приладів подібне до впливу геопатогенних зон. Їх виявляли лозоходці, коли шукали місця для криниць. У таких зонах не будували житло, бо люди частіше хворіли і вмирали.

— Торсіонне поле буває правим і лівим. Здорова людина має праве. Техніка — зазвичай ліве. Воно пригнічує все живе на клітинному рівні. Визначити його можна спеціальними пристроями — рамками і багетами. Удома можна замінити голкою або кільцем на нитці. Треба тримати нерухомо — у сильному полі маятник сам закрутиться.

Учений каже, що земна куля укрита сіткою з торсіонних хвиль. Вони перетинаються приблизно через кожних 2 м. Їх можна нейтралізувати порошком із вуглецевих нанотрубок. Такий виробляють на хімічному заводі на Львівщині. Павленко придумав портативні пристрої з ним — "Спінор" і "Форпост". Продає їх за 85 і 165 грн. Радить кріпити на корпус телефону, побутової техніки, ставити перед екраном телевізора, комп'ютера. Наліпка на віконному склі відбиває випромінювання високовольтних ліній. Круглий акваріум із водою та нейтралізатором захищає всю кімнату. Усередину слід насипати дві ложки солі, повернути приладом на південь. Найкраще установлювати на підвіконні.

— На фермах поряд із базовими станціями мре худоба, жеребці втрачають потенцію. На масиві Троєщина є "хворий" будинок, який по всіх телеканалах показали. Люди в ньому роками хворіють. Я його обстежив. Виявив, під ним є підземна річка, через яку виникла геопатогенна зона. Установив на заземленні свій приcтрій. У сільських хатах достатньо поставити такий на лічильнику електроенергії.

— Досліджував дію нейтралізатора "Спінор" на студентах університету "Україна". 35 юнакам зробили аналіз крові, а потім наклеїли їм прилад на корпус телефону. Кров в усіх мала показники зниженого імунітету — у декого на третину. Через півтора місяця, доки вони користувалися захищеними телефонами, в усіх аналізи підтяглися до норми. Випробовував пристрій на трьох хлопцях, які стали чемпіонами Європи з греблі. Із пристроєм на телефоні їх руки ставали сильнішими. Втирав порошок у нашивки на рукавах гімнасток Дерюгіної. Вони менше втомлювалися на тренуваннях.

Професор рамкою визначає стан здоров'я людей, зображених на фотографіях. Біля портретів здорових прилад крутиться вправо, сильно хворих — уліво. Біля мертвих не рухається.

— Торсіонне поле впливає на людину на відстані. Не варто багато фотографуватися й зберігати світлини в електронному вигляді. Людина виснажуватиметься. Якщо бажаєте добра, прикладайте нейтралізатори до портретів.

Зараз ви читаєте новину «Випромінювання з мобілок нейтралізують вуглецевим порошком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути