четвер, 13 січня 2011 02:00

Вінілові наклейки прогрівають феном

Автор: фото з сайта www.wallsticker.com.ua
  Наклейки наносять на скло, стіни, меблі
Наклейки наносять на скло, стіни, меблі

— Вініловими наклейками легко змінити інтер'єр у квартирі за 5 хвилин, — каже консультант із продажу стікерів в інтернеті Анастасія Бевзко, 25 років.

— Ви можете замовити малюнок будь-якого розміру та кольору, вибрати свою тему для оформлення. Найчастіше купують казкових персонажів і тварин, щоб прикрасити дитячі кімнати. Квіти і рослини замовляють у вітальню та спальну.

Наклейки виготовлені з вінілу на клейкій основі. Їх наносять на скло, кахель, гладкі фарбовані стіни, меблі, пластик, емаль. Не можна клеїти на паперові шпалери та погано пофарбовані стіни.

— Щоб перевірити, чи триматимуться вінілові аплікації, спробуйте приклеїти до поверхні скотч. Якщо не відлітатиме, можна клеїти стікери.

Наклейка стійка до вологи, нетоксична, приємна на дотик. Може бути глянцева і матова.

— Поверхню треба добре вимити, висушити. Аплікацію використовують лише один раз. Щоб рівно її приклеїти, на стіні роблять помітки олівцем, крейдою чи милом. Паперову підкладку відривайте повільно, щоб не розірвати наклейку. Якщо на малюнку утвориться повітряна бульбашка, легко пробийте її голкою. Щоб краще закріпилася, протріть шматком тканини. Аби легко зняти стікер і не залишити слідів, прогрійте її феном.

Невеликі наклейки кріплять на дрібну побутову техніку: ноутбуки, тостери, мікрохвильову піч. Окрім малюнків, можна купити вінілові таблички з написами і окремі літери. У будівельних магазинах у відділі шпалер наклейка з малюнком коштує від 40 грн.

Зараз ви читаєте новину «Вінілові наклейки прогрівають феном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути