понеділок, 29 жовтня 2007 15:40

Теплу підлогу монтують на стяжку або стару плитку

Цього року в Україні почали продавати теплу підлогу на котушці "Ґрін бокс" російської компанії "Специальные системы и технологии" (ССТ). Це нове вирішення для обігріву підлоги у приміщеннях будь-якої площі. "Ґрін бокс" дозволяє піднімати підлогу не більше 3 см. Систему можна монтувати на бетон, у цементно-піщану стяжку і старе плиткове покриття.

— Тепла підлога на котушці може працювати і як основне опалення, і як додаткова система для комфорту, — каже В"ячеслав Ніконов, 32 роки, заступник директора з комерційних систем електрообігріву компанії "Теплолюкс Україна", яка представляє продукцію "ССТ". — Систему виготовлено з екологічних матеріалів. Передова конструкція надтонкого двожильного кабелю робить його абсолютно безпечним.

Система обігріву складається з кабельної нагрівальної секції, намотаної на котушку, і монтажної стрічки. Монтаж теплої підлоги максимально простий і не займає багато часу.

"Ґрін бокс" можна використовувати майже постійно, незалежно від опалювального сезону. Завдяки додатковому комплекту "Оранж бокс", у який входять електронний терморегулятор "I WARM 710", сервісна коробка і трубка для датчика температури, тепла підлога споживає так мало електроенергії, що витрати на неї мало позначаться на родинному бюджеті. Виробник дає 15 років гарантії на "Ґрін бокс", а на терморегулятори — 1 рік.

Найдешевший "Ґрін бокс" 150 для обігріву площі 0,8–1 кв. м у будівельному гіпермаркеті "Епіцентр" коштує 420 грн. Його потужності вистачить для обігріву підлоги у ванній кімнаті або санвузлі. Для вітальні та дитячої кімнати потрібен потужніший "Ґрін бокс" 500, який обігріє площу 6,5–7,5 кв. м. У "Епіцентрі" його продають за 1035 грн. Ще 510 грн потрібно заплатити за набір із терморегулятором "Оранж бокс".

Зараз ви читаєте новину «Теплу підлогу монтують на стяжку або стару плитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути