четвер, 22 липня 2021 01:25

Сушарка "Січ" заготує корисні смаколики на зиму

Дощі влітку не привід для того, щоб зіпсувати врожай і не дозволити організму отримати необхідні вітаміни та запаси на зиму. Засушити фрукти й овочі, а потім їсти їх, чи варити компот, чи додавати в каші — це корисний спосіб тримати організм у тонусі.

Коли не вистачає природного сонця для сушіння, на допомогу прийде інфрачервона сушарка "Січ". Зроблена з нержавіючої сталі модель сушить ще й овочі, спеції, м'ясо чи морепродукти, зберігаючи аромат і користь.

Сухофруктами можна замінити солодощі, й це буде корисніше для організму, чи дієти. А якщо зробити пастилу, то смак і відчуття перетворяться в суцільне задоволення. Також це дешевше, ніж пастила в магазині.

Сушені фрукти й овочі зручно зберігати, бо вони менше важать і не займають багато місця. В пакетах можуть лежати рік. За цей час втрачається лише 5–15% вітамінів. У герметичній упаковці — не менш як два роки. Відмінність від інших способів сушіння — при інфрачервоному випромінюванні волога з продуктів видаляється поступово.

Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua. За телефонами

0(67) 633 52 33 та 0(95) 256 34 98 ­отримайте консультацію.

Зараз ви читаєте новину «Сушарка "Січ" заготує корисні смаколики на зиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути