Дощі влітку не привід для того, щоб зіпсувати врожай і не дозволити організму отримати необхідні вітаміни та запаси на зиму. Засушити фрукти й овочі, а потім їсти їх, чи варити компот, чи додавати в каші — це корисний спосіб тримати організм у тонусі.
Коли не вистачає природного сонця для сушіння, на допомогу прийде інфрачервона сушарка "Січ". Зроблена з нержавіючої сталі модель сушить ще й овочі, спеції, м'ясо чи морепродукти, зберігаючи аромат і користь.
Сухофруктами можна замінити солодощі, й це буде корисніше для організму, чи дієти. А якщо зробити пастилу, то смак і відчуття перетворяться в суцільне задоволення. Також це дешевше, ніж пастила в магазині.
Сушені фрукти й овочі зручно зберігати, бо вони менше важать і не займають багато місця. В пакетах можуть лежати рік. За цей час втрачається лише 5–15% вітамінів. У герметичній упаковці — не менш як два роки. Відмінність від інших способів сушіння — при інфрачервоному випромінюванні волога з продуктів видаляється поступово.
Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua. За телефонами
0(67) 633 52 33 та 0(95) 256 34 98 отримайте консультацію.
Коментарі