Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2021 05:05

"Санекс Septix" приготував подарунок до Дня Незалежності

Погода цього літа негативно вплинула на роботу вуличних туалетів. Проливні дощі змінювалися пекельною спекою. Через це вигрібні ями швидко наповнювалися, а згодом розповсюджувався неприємний запах.

Позбутися цих клопотів допомагають біопродукти канадського виробництва "Санекс Septix". Їм жодні примхи погоди не страшні. Вони всесезонні, ефективно діють за будь-яких температур. Бактерії, що входять до складу біопродукту, перероб­ляють органічні відходи, знищують мул на дні септика та позбавляють неприємних запахів.

Серед продукції "Bio Septix" дбайливі господарі знайдуть засоби для очищення труб, видалення плісняви та приготування компосту.

До Дня Незалежності України "Санекс Septix" пропонує безкош­товну доставку Укрпоштою оптимальних наборів для очищення септиків, труб і прибирання в будинку. Якщо оберете набір до 25 серпня, Укрпошта доставить його безкош­товно.

Заплануйте замовити набори зі знижкою й безкоштовною доставкою на сайті t-klio.dp.ua або за телефонами 0(96) 413 68 45, 0(95) 256 34 98

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" приготував подарунок до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути