Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 00:45

"Санекс" економно й ефективно очищує вигрібну яму

— Із дружиною переїхали в село. За 40 кілометрів від Львова купили будинок. Зробили ремонт, облаштували. Єдина проблема — вигрібна яма. Торік дізналися про "Санекс" для вигрібних ям і вуличних туалетів. Відтоді клопоту не маємо, — розповідає 60-річний Михайло Гайвань із селища міського типу Красне Буського району на Львівщині.

— Сусіди викликали асенізатора. Сварилися, до кого швидше приїде. Віддавали по 500 гривень за пальне. Порадив їм купити "Санекс", і вони перейшли на біо­продукт. Тепер витрати становлять 60 гривень на місяць — і ніякого клопоту.

"Санекс" переробляє жир, волосся, залишки їжі в рідину без запаху. Містить бактерії, що відновлюють дренажну систему септику.

Дружина Михайла Степановича Марія використовує біопрепарат "Санекс Універсал" для профілактики за­смічення стічних труб жировими пробками.

— Запросили дітей з онуками в гості. Приготували обід, і забилася мийка. Вода стояла в раковині. Сантехнік полагодив усе і "прописав" "Санекс Універсал" для профілактики. Біопродукт не пошкоджує внутрішньої поверхні труб, не залишає жирових пробок після використання.

Біопрепарати серії "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua Покупці, які придбають набір "Санекс" 400 г для вигрібних ям і "Санекс Універсал" 1 л отримують у подарунок спрей "Санекс Антизапах" для прибирання приміщень і знищення неприємних запахів.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" економно й ефективно очищує вигрібну яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути