Ексклюзиви
вівторок, 14 березня 2006 20:00

Найретельніше чоловіки підбирають галстук

Кожен п"ятий чоловік принципово не носить ділового одягу. Решта — раз на п"ять років купують новий костюм, раз на рік — краватку, на півроку — сорочку.

Найретельніше львівські мужчини добирають галстук. Принаймні так стверджують продавці львівського магазину "Бізнес стиль", що на вулиці Театральній, 23.

— У нас одягаються найвибагливіші чоловіки,— розповідає менеджер Наталія Запромьотова, 40 років. — Товар можна підібрати на будь-який смак — до кольору очей, сорочки, костюма, навіть до шкарпеток.

Ціни у "Бізнес стилі" високі. Найдешевша сорочка коштує 350 грн, найдорожча — 850. Краватки — 290–390 грн. За елегантний костюм потрібно викласти щонайменше 2090 грн.

— Костюми німецького, французького та голландського виробництва, — каже Наталія Запромьотова. — Вони дуже  зручні й добре носяться. Таку ж репутацію мають галстуки та сорочки.

Продавці магазину стверджують, що наймодніші цього сезону світлі костюми з піджаками на два ґудзики, світлі сорочки та однотонні краватки: помаранчеві та кольору морської хвилі. Не виходять із моди і галстуки–метелики. Правда, одягають їх не на ділові зустрічі, а на вечірки.

 Краватка почалася з "хальстука"

Мода на галстуки прийшла до нас із Франції. Слово походить від німецького "хальстук" — шийна хустинка.
Шийні хустинки носили у Давньому Римі. Ними затуляли шию, щоб не застудитися. Першими краватки почали вдягати хорвати у XVII столітті. Невдовзі ними стали користуватися французи, особливо шляхетне панство.

Зараз ви читаєте новину «Найретельніше чоловіки підбирають галстук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути