Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2006 17:41

Найдешевший комод коштує 279 гривень

"Оцей комод напевно найкращий. Дивись, як все акуратно зроблено. І ручки різьблені красивенні. Шухлядки — їздять без зусиль. А коштує 550 гривень", — каже 23-річна киянка Ганна Лободяк своєму 26-річному чоловікові Олександру. Подружжя в меблевому павільйоні на ринку "Юність" (Лісовий масив) шукало недорогий якісний комод у спальню.

— Мені дуже сподобався бежевий комод на п"ять шухляд, із кругленькими ручками. Пригляділися пильніше, а в нього ніжки різної довжини. Продавці запевняли, що за декілька днів зроблять такий без дефектів. Та нам щось не вірилося. Краще пильно перевіряти всі деталі, — розповідає жінка.

За 320–460 грн на "Юності" пропонують тумбочки з трьома-п"ятьма шухлядами. Без різьблення, зі звичайними металевими чи дерев"яними ручками. Виготовлені на київських, житомирських та вінницьких меблевих підприємствах.

— Можемо зробити за іншими розмірами. Є п"ять кольорів на вибір. У нас майстри дуже гарні, замовляйте, не пожалкуєте, — вмовляє продавець Оксана. Вона вдягнена у величезний пуховик, сьорбає гарячу каву. — Нижчих цін не найдете по всьому Києву, — запевняє жінка.

У комоді головне фурнітура

На "Юності" можна відшукати й оригінальні моделі. Наприклад, невисока широка шафка з трьома великими ящиками привертає увагу червоними солом"яними вставками на шухлядах. Такий комод обійдеться в 660 грн.

— Тут в одному відділі є хоч і дорогі, але такі класні моделі. За 850 гривень шафка зроблена з сосни, як піратський сундук. А за 900 комод виготовлений "під старовину". Зеленуватий, трохи потертий. Виглядає дуже вишукано, — ділиться враженнями Ганна. — Шкода, але поки що не можемо собі їх дозволити.

На ринку "Борщагівський", що біля Кільцевої дороги, п"ять невеликих магазинів пропонують майже однакові комоди за 450 грн. Вони мають по п"ять шухляд та тоненькі стінки. Продавці кажуть: чим тонше стінки, тим більше одягу в них поміститься.

— У комоді головне фурнітура. Якщо вона пластмасова чи алюмінієва, то за рік шухляди перекосяться, і користуватися такою шафкою буде не зручно, — пояснює киянин Анатолій Хащенко, 38 років. Чоловік виготовляє меблі для одного з магазинів на "Борщагівському" ринку.

Анатолій радить по 20 разів відкрити та закрити ящики комода. "Ковзають" легко — можна брати. Якщо із зусиллями — відмовтеся.

Найдешевший комод можна придбати в магазині "БРВ-Київ" на третьому поверсі "Мегамаркету" на Солом"янці. Світла вузенька тумбочка на п"ять шухляд за акційною ціною коштує 279 грн. Ще кілька простих моделей пропонують за 300–430 грн.

У магазині продається ще з десяток комодів різного стилю та кольору. Шафки з нових колекцій та з рельєфними поверхнями продають по 450–1100 грн.

Шафку на замовлення зробили з браком

32-річна киянка Ольга Терещенко вирішила замінити стару громіздку тумбу на комод. Шафку потрібного розміру в магазинах не знайшла. Вирішила зробити її на замовлення. Справу довірила меблевому магазину на Відрадненському ринку. Заплатила 700 грн.
— Сказала їм розміри та колір. Через п"ять днів привезли комод. Але ми замовляли одне, а привезли інше. Він був світліший і між верхніми ящиками мав щілину майже сантиметр завтовшки, — розповідає Ольга.
Коли шафку привезли, вдома була лише бабуся Олени, 75-річна Майя Василівна. Вона браку не помітила. Аби не псувати собі настрій, жінка повертати комод не пішла. Вирішила, що на замовлення більш нічого не купуватиме.

Зараз ви читаєте новину «Найдешевший комод коштує 279 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути