понеділок, 17 квітня 2017 00:30

На якісному полікарбонаті можна танцювати

Автор: ФОТО З САЙТА www.amiranxxi.com.ua
  Полікарбонат застосовують для обшивки теплиць та парників, навісів, засклення мансард й балконів, виготовлення реклами
Полікарбонат застосовують для обшивки теплиць та парників, навісів, засклення мансард й балконів, виготовлення реклами

— З нашого полікарбонату роблять паркани, піддашки для автомобілів, покрівлі для літніх будиночків, — розповідає Роман Кульпач, старший менеджер по сектору АПК компанії "Аміран ХХІ". — Матеріал буває різних кольорів. Якщо брати темні відтінки, можна забезпечити затінок, яскраві зроблять подвір'я святковим.

Компанія поставляє полікарбонат в Україну вже 12 років та є офіційним дилером провідних заводів-виробників. Пропонує економрішення з Ізраїлю і матеріали преміум-якості — з Англії.

— Матеріали, які ви бачите на вулицях — піддашки на державних будівлях, на зупинках транспорту, які потріскали, — це приклад неякісного китайського полікарбонату. Його замовляють дрібні постачальники та продають у супермаркетах, — пояснює Роман Кульпач. — Якісне покриття коштує дорожче. Ми замовляємо саме таке, та врешті заходимо в ринок з кращою ціновою політикою. Адже маємо найбільші об'єми й найбільші реальні склади в Україні, на відміну від китайців. Співпрацюємо з концернами, що вже по 40 років на ринку.

"Аміран XXI" спеціалізується на поставках полікарбонату будь-яких видів та завжди має в наявності потрібний матеріал. Завдяки цьому компанія залишається кращою в цій сфері вже не перший десяток років.

— Монолітний полікарбонат є найміцнішим з усіх існуючих на світовому ринку прозорих матеріалів. У нас його замовляють у першу чергу для обшивки тепличних конструкцій, навісів, засклення мансард і балконів, для виготовлення реклами.

Стільниковий (сотовий) полікарбонат застосовують для накриття теплиць та парників. Завдяки сотам, наповненим повітрям і захистом від УФ-випромінювання, даний матеріал має високі показники теплоізоляційних властивостей.

Профільований полікарбонат ще називають ударостійким шифером. За формою схожий на металевий лист. Матеріал можна використовувати в поєднанні з металопрофілем, наприклад, на дахах будівель, споруд. Має захист від ультрафіолету, при цьому прозорий. Витривалість та стійкість до негативних погодних умов вражає: град діаметром 20 міліметрів не може його ­пробити.

Для безкоштовного прорахунку вартості конструкцій — навісів, теплиць, павільйонів, зенітних ліхтарів, парканів чи просто замовлення потрібного Вам матеріалу в офіційного дилера — телефонуйте за номерами 0(67) 327 97 37, 0(44) 338 56 95. Або звертайтесь на сайт www.amiranxxi.com.ua. У нас розрахунки безкоштовні, і виконують їх професійні інже­нери!

Зараз ви читаєте новину «На якісному полікарбонаті можна танцювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути