неділя, 04 березня 2007 17:14

На Великій Васильківський продають перуанську пряжу

Спеціалізований магазин "Пряжа" на Великій Васильківській, 33 у Києві продає перуанську пряжу з шерсті альпака (різновид верблюдів). За порадою подруги захожу до нього в будній день по обіді. Дві зали заповнені жінками. На стінах висять светри й шапки з ниток, які тут же можна купити.

— Пряжу з альпака завозимо напряму з Перу. Тому в нас вона по 8–10 гривень за 50 грамів. Одяг із цих ниток дуже дорогий. Речі добре перуться і носяться багато років, — каже директор магазину Неоніла Зубчевська, 50 років. — Маємо також пряжу з Італії та Туреччини, китайську вовну, яку в Києві більше ніде не знайдете.

Тільки шерстяної пряжі в магазині більш, ніж двісті видів. Моток акрилових ниток (50 грамів) коштує від 4 грн, бавовняних 5–12. Зібравши чеки на 500 грн, можна отримати дисконтну картку. Вона дає знижку на всі наступні покупки від 5% до 15%.

— На весну краще брати пряжу з акрилу й шерсті, — радить Неоніла Володимирівна. — Модна тенденція комбінувати нитки різного складу та фактури. Продаємо до сорока відтінків ниток кожного кольору.

Окрім того, в магазині пропонують більше шести видів спиць, звичайні пластикові та металеві японські гачки для в"язання.

Зараз ви читаєте новину «На Великій Васильківський продають перуанську пряжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути